LIFESTYLE

Care este ADEVĂRATUL sens al emoticoanelor utilizate în mod obișnuit

Le utilizăm în fiecare zi, pentru a înlocui cuvinte și gesturi, dar sunteți siguri că știți care este adevăratul sens al emoticoanelor utilizate în mod obișnuit?

Deși sunt folosite din ce în ce mai mult pentru a accentua sau a înlocui emoțiile și gesturile, nu toate emoticoanele sunt ceea ce par.

Din acest motiv, în fiecare an, are loc lansarea unei noi versiuni, după aprobarea de către Unicode Consortium, organizația non – profit care se ocupă cu menținerea unui sistem standard comun de caractere de scriere pe sistemele IT.

Până să apară pe dispozitive, emoticonurile pot aștepta ani. „Nu este o limbă, dar este plauzibil ca poate fi transformată în ceva de genul”, a declarat președintele Unicode Consortium Mark Davis.

Cu toate acestea, după lansare, este necesar ca imaginile să capete o semnificație universală, dar, iată, nu este întotdeauna cazul. Nu toate emoticonurile reprezintă  de fapt ceea ce noi credem. Un exemplu? Fața folosită pentru a trimite sărutări reprezintă de fapt doar gestul de a fluiera.

Pentru a afla ceea ce doresc cu adevărat să transmită cele mai comune emoji-uri, aruncați o privire pe slideurile de mai jos:

Emoticon care FLUIERĂ

În niciun caz sărut!  Dacă ați folosit acest emoticonpentru a transmite cuiva un sărut, să știți că ați greșit. De fapt, buzele în cauză sunt cele ale cuiva care fluieră și nu trimit sărutări.

Cum să-l înveți pe cel mic să facă la oliță în 3 zile

Ingredientul din PUFULEȚI despre care nimeni nu vorbeşte

EMOTICON dinți rânjiți

Nu, nu este folosit în mod irnonic! Acest emoticon este adesea folosit în mod ironic, atunci când doriți să șicanați un prieten sau să râdeți de le pentru o anumită gafă comisă. Greșit!. De fapt, acesta reprezintă un zâmbet larg.

Machiajul pentru PLEOAPE CĂZUTE. Are efectele unui adevărat lifting

Adormi greu? Te trezești noaptea? Iată la ce boli GRAVE ești expus/ STUDIU

EMOTICON față distrusă

Nu exprimă disperarea! Ochii închiși gura întredeschisă. Ani de zile am folosit aceast emoticon de fiecare dată când am dorit să-i transmitem interlocutorului nostru că suntem – Clar! – disperați. În realitate, el nu exprimă altceva decât expresia de plictiseală sau de oboseală.

Bangles, brățările must-have în 2017

Iată ce scrie în BIBLIE despre preludiu și pozițiile sexuale. ”Să nu vă lipsiţi unul pe altul de…”

EMOTICON față tristă

Momente de reflecție Da, acest emoticon nu este expresia unei persoane care este tristă şi să vrea să comunice acest lucru interlocutorului, este doar expresia unei persoane îngrijorate şi neconvinse pe deplin.

Înapoi în anii ’80! COLANȚII au revenit în 2017

EMOTICON care scoate fum pe nas

Mai mult decât furibund. Acesta este, fără îndoială, emoticonul pentru al cărui adevărat sens au fost discuții interminabile. Părea evident toată lumea că atât expresia de încruntare, cât și norul de fumul sos pe nas indică o  persoană pe cale de a exploda într-o criză nervoasă. Bi, bine, e greșit!  au gresit. De fapt, ecoticonul trasnmite o expresie triumfătoare, a unei persoane care a depășit un obstacol important sau care a făcut un efort imens pentru a întreprinde ceva.

Ce modele de ESPADRILE se poartă în primăvara-vara 2017

CIZMELE COLORATE, alegerea perfectă pentru primăverile capricioase

Emoticon pisică suprinsă

O pisică adorabilă! Unii oameni, în loc să folosească clasicul smiley surpriză, prefera să încredințeze reprezentativitatea emoțiilor lor pisicilor. Pacat însă, pentru că acest că aceste emoticonuri au nimic în comun cu conceptul de surprins, ci imaginea pisicii este doar împrumutată. În fond, ele transmit doar o pisică obosită, lentă sau plictisită.

CUM poți să faci ouă de Paște fără coloranți artificiali

Direct de pe PODIUM/ Ouă de Paște vopsite prin metoda Tie Dye

NU găsești ouă ALBE pentru Paște? Iată câteva idei spectaculoase

Emoticon mâini împreunate

Mâinile împreunate. Simbolul celor două mâini împreunate este printre cele dezbătute și mai contestate emoticonuri. În versiunea sa originală, el derivă din cultura japoneză, gestul indicând că îți folosești mâinile pentru a te ruga sau a mulțumi cuiva. Cu toate acestea, mulți au interpretat în mod diferit această versiune,  gândindu-se că acestea  reprezintă doi oameni care bat plama (high five).

Cele mai frumoase MODELE de unghii pentru PAȘTELE 2017

De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?

Emoticon cu ochii în X

Agape Credeți că acesta reprezintă neîncredere? Sau că este ideal pentru a-l folosi când doriți să să arătați șocați de știrile primite? Din nou, ați greșit! În mintea creatorilor,  este expresia pentru persoanele care au frică de înălțimi.

Autoritățile atrag atenția asupra celui mai mare PERICOL de Paște: vopseaua de ouă

Ceaiul MATCHA. Toți îl recomandă, dar nu spun și ce substanță PERICULOASĂ conține

Emoticon tânără cu mâinile în piruetă

Pe mâinile tale.  Dacă ai crezut că fata a luat poziția balerină, gata pentru o piruetă sau au avut ca ridicarea mâinilor să exprime neîncredere, iar ai greșit! În limba Unicode Consortium această tânără imită gestul OK.

Ceaiul care îți poate distruge sănătatea!

Sucul de ANANAS, de 5 ori mai eficient decât siropul de TUSE

Emoticon tânără care SALUTĂ

Salutări formale. Dacă ați folosit până acum fata blonda (sau brunetă) cu mâna ridicată când ați vrut să salutați, la începutul sau la sfârșitul chat-ul, să știți că nu acesta este sensul inițial aprobat. De fapt, este o tânără gata să-ți dea informațiile necesare, ca la orice recepție sau ghișeu de informații.

Comentarii: