LIFESTYLE SANATATE

CONDIMENTE și LEGUME folosite pentru a vopsi ouăle de Paște / ALTERNATIVA NATURALĂ

 

Așa cum spuneam, tendințele acestui an în ceea ce privește vopsirea ouălor de Paște sunt vopselele naturale.

Așadar, pentru Paștele 2017, uită de coloranții artificiali prezenți pe toate rafturile magazinelor și decorează-ți ouăle de Paște folosind metodele tradiționale: cu alimente pe care deja le ai în bucătărie. Nu numai că este mult mai sigur pentru sănătatea ta și a familiei tale, dar este și distractiv.

Modalitatea de colorare este generală pentru toate culorile, cu excepția culorii argintii.

Cum să-l înveți pe cel mic să facă la oliță în 3 zile

Ingredientul din PUFULEȚI despre care nimeni nu vorbeşte

În primul rând, într-un vas mediu, amestecați 1 litru de apă și 2 linguri de oțet alb. Aduceți la fierbere, adaugați ingredientele pentru a obține culoarea dorită și fierbeți-le la foc mic timp de 30 minute. Lăsați vopseaua să se răcească și strecurați-o înainte de a adăuga ouăle.

Pentru galben: Adăugați 3 linguri de turmeric în apa ce fierbe. Atenție! Curcuma este recunoscută pentru colorarea pielii, astfel încât este indicat să purtați mănuși de cauciuc atunci când folosiți acest colorant.

Pentru roz: Adăugați 4 cesti de sfeclă tocată în apa ce fierbe. Nu vă faceți griji în cazul în care ouăle o să arate mai mult maro decât roz la început. Dup uscare se va obține o nuanță pastelată de roz precum vedeți în imagine.

Ceaiul MATCHA. Toți îl recomandă, dar nu spun și ce substanță PERICULOASĂ conține

Ceaiul care îți poate distruge sănătatea!

Pentru albastru: Adăugați  3 cupe de varză roșie tocată. În aproximativ 30 de minute, ouăle lăsate în această soluție se vor colora într-un bleu pastel. Prin urmare, dacă doriți o nuanță mai profundă (cum este cea din imagine), lăsați peste noapte ouăle în soluție în frigider.

Pentru portocaliu: Adăugați 4 cești de coji de ceapă galbenă în oala în care fierbe apa îmreună cu oțetul. Pentru a obține un portocaliu luminos, lăsați ouăle să stea în vopseaua peste noapte în frigider.

Sucul de ANANAS, de 5 ori mai eficient decât siropul de TUSE

5 semne ale DEFICIENȚEI de vitamine care pot fi citite pe chipul tău

Pentru argintiu: Este singura culoare a cărei modalitate de preparare diferă de a tuturor celorlalte. Amestecați într-un bol 4 căni de apă și 4 căni de afine congelate. Lăsați amestecul să ajungă la temperatura camerei și strecurați. Puneți peste noapte la frigider ouăle în soluția obținută.

Autoritățile atrag atenția asupra celui mai mare PERICOL de Paște: vopseaua de ouă

Dacă aveți nevoie de încurajare, iată câteva ouă vopsite în mod natural:

Home-made natural dye 😍#rainbow #easter #naturaleggdye #naturaleastereggs #imadethis

A post shared by Beth (@rainbowmamab) on

Comentarii: