SANATATE

Ceaiul MATCHA. Toți îl recomandă, dar nu spun și ce substanță PERICULOASĂ conține

Ceaiul matcha are un conținut bogat de antioxidanți, care stimulează metabolismul și încetinește sau oprește creșterea celulelor canceroase, spun prezentările specialiștilor. Cu toate acestea, există mai multe detalii ale acestei băuturi verzi pe care ar trebui să le iei în calcul pe lângă aroma sa și textura cremoasă.

De ce ar trebui să bei ceaiul matcha?

Pe lângă conținutul bogat de antioxidanți, ceaiul matcha este și o sursă bogată de polifenoli, care pot împiedica, de asemenea, apariția cancerului și bolilor de inimă, precum și regla nivelul glicemiei. Din moment ce consumi efectiv frunze, pudra matcha conține un conținut mic de fibre, care îți poate îmbunătăți digestia. În plus, datorită faptului că matcha este crescută de obicei la umbră, această plantă conține mai multă clorofilă, iar unii specialiști sunt de părere că poate ajuta la detoxificarea corpului și vindecarea mai rapidă a rănilor.

Cum să porți ACEEAȘI pereche de blugi în 3 STILURI DIFERITE

NU RATA! Ce ochelari de soare sunt la modă în 2017

Veștile proaste…

Ceaiul matcha vine la pachet și cu o veste mai puțin bun – acesta poate conține plumb.

Ceaiul verde, în special ceaiul verde cultivat în China, conține plumb, care este absorbit din mediul înconjurător.

Iată ce scrie în BIBLIE despre preludiu și pozițiile sexuale. ”Să nu vă lipsiţi unul pe altul de…”

Machiajul pentru PLEOAPE CĂZUTE. Are efectele unui adevărat lifting

Practic, atunci când bei ceaiul verde matcha, consumi frunzele matcha, sub forma de pulbere dizolvată în apă, spre deosebire de ceaiul infuzat, la care, după ce lași frunzele la infuzat, le scoți și le arunci. Din această cauză, ceaiul matcha conține mai mult plumb decât ceaiul verde obișnuit.

Cele mai frumoase MODELE de unghii pentru PAȘTELE 2017

Dacă partenerul tău îți spune ASTA, sigur te ÎNȘALĂ

Ce ALIMENTE să NU consumi niciodată înainte de culcare

Cercetările realizate de The New York Times estimează că ceaiul verde matcha conține de aproximativ 30 de ori mai mult plumb decât ceaiul verde obișnuit.

Cu toate acestea, nu ar trebui să eviți complet consumul de ceai matcha, spun speciliștii. Doar să te limitezi la o cană pe zi și, în niciun caz, să îl oferi copiilor!

Comentarii: