RELATII

60% dintre bărbați își doresc în secret ca femeile să înceteze să facă ASTA în pat

Exista un obicei al doamnelor pe care barbatii il urasc nespus de mult. Si, ar fi indicat ca primele sa se opreasca sa faca acest lucru in dormitor.

De cele mai mult ori, femeile se gandesc ca apetitul sexual creste cu un strop de parfum. In realitate, acest obicei este descurant pentru barbati.

Surprinzator, 63% din barbati au marturisit faptul ca mirosul dulceag le provoaca repulsie, conform rezultatelor unui nou studiu.

Pentru a afla ce rol joaca mirosul in atractia sexuala, cercetarea sociologica, comandata de site-ul pentru relatii extraconjugale Victoria Milan, a ”adulmecat” viata privata a 5.807 de adulti din 10 tari, care isi inselau partenerul.

De fapt, barbatii au recunoscut faptul ca prefera, ca atunci cand se afla in pat cu o femeie, sa simta mirosul acesteia si nu al vreunui produs al unei marci de parfumuri, chiar si de elita! Cu alte cuvinte, barbatii isi doresc ca femeile sa fie ele insele, lasand propriul miros sa vorbeasca de la sine, scrie DailyStar.

Ce TIPURI de sex urăsc femeile

UIMITOR! Majoritatea femeilor au ACEASTĂ fantezie  în timpul sexului

De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?

Totusi, nu poti renunta la parfum…

Daca iti doresti in continuare sa folosesti parfumul preferat, exista o scapare. De asemenea, barbati au fost intrebati si in legatura cu mirosul pe care il gasesc a fi sexy, atunci cand se afla in particular cu o doamna.

Foto: Pinterest.com

Atunci cand vine vorba de parfumuri de dama, barbatii prefera mirosurile florale, urmate indeaproape de cele fructate (32%). Aromele sportive au atras o cincime dintre voturi in timp ce aromele intepatoare / puternice / dure / condimentate au ademenit doar 15% dintre barbati.

MITURI despre ceea ce îşi doresc BĂRBAȚII în dormitor

Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Parfumul, indiciu al infidelitatii?

Siguard Vedal, fondatorul si directorul site-ului Victoria Milan, a dezvaluit faptul ca schimbarea mirosului poate fi un indiciu ca partenerul este infidel.

“Nu este nici o indoiala ca parfumul este cel care initiaza atractia partenerilor unul fata de celalalt si acum descoperim faptul ca, in pat, partenerii se vor complet dezgoliti – complet naturali.

Nu vrem sa dezvaluim niciun secret, dar, daca sotul sau sotia inceteaza sa mai foloseasca parfumul cu care se dadea de ani de zile sau si-l schimba pe cel pe care tocmai il achizitionase si de care era foarte incantat, acesta este cel mai bun indiciu ca cineva le-a spus ca este mai bine fara acel miros. Si asta s-a intamplat cel mai probabil in timp ce faceau sex pasional si salbatic.” spune acesta.

„Vă rup frunzele?” auziți când cumpărați ridichi. VEZI de ce ar trebui să spui NU

Cele mai frecvente GREȘELI pe care le faci când gătești cu ulei de măsline

SENZAȚIONAL! La 52 ani, și-au pierdut copilul la Colectiv. Acum, au o fetiță!

A-ti face placere mirosul partenerului nu este important doar pentru barbati, deoarece majoritatea femeilor sunt de accord cu faptul ca un miros neplacut poate fi ”moartea pasiunii” si iti poate ruina sansa de a avea o partida reusita de sex.

Un procent covarsitor, aproximativ  78%, dintre femei ar prefera sa mearga acasa singure decat sa doarma cu un barbat ce miroase neplacut.

Barbatii, pe de alta parte, nu sunt la fel de pretentiosi si pun mana pe ce apuca: 5 din 10 sustin faptul ca ar accepta orice miros odata ce au in dormitor femeia pe care si-o doresc.

BULINELE: de pe marele ecran de ieri până astăzi, în tendințele lui 2017

Albă ca Zăpada de Siberia. Povestea fetiţei albinoase pe care se bat AGENŢIILE de modele

Cu toate acestea, mirosul neplacut s-a dovedit a fi si un motiv pentru a pune punct relatiei, deoarece jumatate din femei au recunoscut faptul ca au preferat sa termine o relatie din simplul motiv ca mirosul partenerului nu era pe placul lor.

Comentarii: