RELATII

De câte ori trebuie să faci sex în funcție de vârstă?

Raspunsul la aceasta intrebare vine de la un renumit sexolog, Harry Fisc, in a carui carte este analizata, in functie de varsta, frecventa partidelor de amor.

In cartea „The New Naked” sexologul Harry Fisch analizeaza frecventa partidelor sexuale in functie de categoriile de varsta. Acesta sustine ca persoanele care au sub 30 de ani trebuie sa faca sex o data la doua zile. Persoanele care au varsta cuprinsa intre 30 si 50 de ani trebuie sa faca sex de doua ori pe saptamana.

Sexologul sustine ca barbatii, spre deosebire de femei, au libidoul crescut cu cat inainteaza in varsta. Varsta la care barbatii traiesc cele mai frumoase experiente sexuale este de 40 de ani, iar femeile se simt implinite din acest punct de vedere la 35.

Persoanele mai mari de 50 de ani ar trebui sa faca sex de 4 ori pe luna, sustine Fisch. „Femeile care fac sex des sunt mai fericite decat cele care nu au o viata sexuala activa”, scrie Fisch in cartea sa.

Îţi faci multe selfie-uri şi le pui pe Facebook? Îți poți lua concediu medical!

La un pas sa devină președintele Franței. Cine e femeia puternică din spatele lui/ GALERIE FOTO

Cantitate vs calitate

Un alt sexolog cunoscut, Jose Alonso Peña, sustine ca frecventa partidelor sexuale nu este atat de importanta precum calitatea actului in sine. Acesta este de acord cu Fisch in privinta unui singur punct. Cuplurile fericite fac sex de 2 sau 3 ori pe saptamana, sustine acesta.

De ce fac oamenii sex NOAPTEA?

Cea mai UȘOR DE MANIPULAT femeie, în funcție zodie. VEZI ce nativă este vizată

Adidașii Stan Smith. CUM și CU CE să-i porți

Sexologii mai spun ca la varsta a treia, activitatea sexuala poate fi inexistenta. Barbatii de 55 de ani se confrunta cu o scadere treptata a testosteronului si pot fi comparati cu baietii de 15 ani, iar activitatea sexuala a femeilor poate fi inexistenta, mai ales daca relatia nu s-a bazat foarte mult pe sex.

Sexologii sustin ca persoanele care fac sex des sunt protejate de riscul de a suferi de boli cardiovasculare. De asemenea, isi mentin un stil de viata mai sanatos fata de cei care nu fac sex.

Comentarii: