SANATATE

Îţi faci multe selfie-uri şi le pui pe Facebook? Îți poți lua concediu medical!

 

Asociația Americană de Psihiatrie (APA) a confirmat în mod oficial că obiceiul de a crea autoportrete prin fotografiere, cel mai des pentru a fi postate pe rețele de socializare, este o tulburare mintală.

Afecțiunea se numește „selfitis” și este definită ca dorința obsesiv-compulsivă de a face fotografii cu sine însuși și de a încărca fotografiile în rețele de socializare drept modalitate de a compensa lipsa de stimă de sine.

 

ALB TOTAL/ 4 Outfit-uri inspirate din stradă

JACHETA de BLUGI. Iată CARE sunt combinațiile preferate de celebrități!

Cum să-ți îngrijești părul în timpul SARCINII

Conform deciziei Asociației Americane de Psihiatrie, există trei niveluri de tulburări:

1. Selfitis marginal: atunci când te fotografiezi pe tine însuți cel puțin de trei ori pe zi, dar nu postează fotografiile pe rețelele de socializare;

2. Selfitis acut: când te fotografiezi cel puțin de trei ori pe zi și posteți fiecare fotografie pe rețelele de socializare;

3. Selfitis cronic: când ai o dorință incontrolabilă de a te fotografia și a posta pe rețele de socializare mai mult de șase selfie-uri pe zi.

Ce se întâmplă cu o femeie care nu face sex mult timp

60% dintre bărbați își doresc în secret ca femeile să înceteze să facă ASTA în pat

Alimente care ARD rapid grăsimile. Introdu-le în meniul tău zilnic!

Beneficiile ascunse ale pâinii. De ce este bine să o consumi cu moderaţie, dar FRECVENT

Pe lângă aceasta, recent, oamenii de știință au stabilit că publicarea pe rețele a fotografiilor din sala de sport sau de la jogging-ul de dimineață reprezintă o boală mintală gravă numită tulburare narcisistă a personalității.

Comentarii: