MODA

Adidașii Stan Smith. CUM și CU CE să-i porți

 

Printre modelele de top ale firmei Adidas Originals, adidașii Stan Smith au devenit, an după an, un adevărat cult.

Numele lor vine de campionul de tenis, care în 1971 a fost invitat să poarte modelul Haillet, conceput special pentru tenisul de performanță.

Printre cele mai populare modele de adidasi care au existat vreodată, adidașii Stan Smith sunt un must-have al garderobei oricărei femei.

Astăzi, fotomodele, celebrități și influencer-i în domeniul modei, combină cele mai diverse stiluri entru a obține un outfit de excepție.

Am ales patru idei pentru a-i scoate în evidență, în mai multe stiluri. Urmărește imaginile de mai jos pentru a găsi varianta cea mai apropiată de stilul tau:

Adidas Stan Smith + ROCHIE

Dacă aveți picioare frumoase, arătați-le! Vara este anotimpul în care putem merge pe varianta rochiilor scurte și ușoare, combinându-le cu inclusiv cu un pantof de sport. Imaginea de ansamblu va fi una feminină, rafinată. Ia-ți o geantă de paie pentru a completa look-ul.

DIETA de 6 zile a Monicăi Bellucci

Știi ce să NU COMANZI la restaurant? Lista produselor pe care însăși CHELNERII nu le-ar comanda

Adidas Stan Smith + FUSTĂ

Nu trebuie să arătați precum Karlie Kloss pentru a vă sta bine cu o fustă lungă, cu talie înaltă, și o pereche de pantofi sport. Pentru a scoate talia în evidență, purtați fusta cu un tricou subțire. Singurul lucru față de care trebuie să aveți precauții este … roata! Aveți așadar grijă la ea!

ALB TOTAL/ 4 Outfit-uri inspirate din stradă

JACHETA de BLUGI. Iată CARE sunt combinațiile preferate de celebrități!

Adidas Stan Smith + BLUGI

Printre cele mai popultare combinații casual, cei mai potriviți sunt adidașii clasici din piele. Poartă-i cu o pereche de blugi precum Kendall Jenner. Adaugă un jerseu din material moaleși o  geantă de umăr statament.

Alimente care ARD rapid grăsimile. Introdu-le în meniul tău zilnic!

Beneficiile ascunse ale pâinii. De ce este bine să o consumi cu moderaţie, dar FRECVENT

Adidas Stan Smith + PANTALONI

Deși sunt concepuți special pentru sportul de performanță, adidași Stan Smith se integrează într-un mod extrem de interesant în trendurile modei din fiecare an. De exemplu, purtarea lor cu o pereche de pantaloni clasici, din stofă, fie într-o nunață unică, identică cu a întregii ținute, fie într-o nunață contrastantă precum Victoria Beckham. Adaugă un pulover oversized sau un top subțite, în functie de ocazie și de sezon.

Spor!

Comentarii: