LIFESTYLE

Cum arată moştenitoarea de 22 de ani a imperiului Lamborghini

 

Elettra Lamborghini este nepoata omului de afaceri Ferruccio Lamborghini, cel care a pus bazele celebrei companii producătoare de automobile de mare viteză.

Elettra Lamborghini, în vârstă de 22 de ani, a devenit vedetă TV după participarea la mai multe reality-show-uri. Ea este însă cunoscută pentru faptul că este moştenitoarea antreprenorului Feruccios Lamborghini, cel care a pus bazele companiei cu acelaşi nume.

Lamborghini s-a impus ca fiind unul dintre brandurile cele mai respectate din industria automotive. Însă la fel ca şi rivalul său, Ferrari, Lamborghini a avut un început atipic în această industrie, potrivit businessmagazine.ro.

Foto: Pinterest.com
Elettra Lamborghini
Foto: Pinterest.com
Elettra Lamborghini
Foto: Pinterest.com
Elettra Lamborghini
Foto: Pinterest.com
Elettra Lamborghini
Foto: Pinterest.com
Elettra Lamborghini

De câte ori trebuie să faci sex în funcție de vârstă?

De ce fac oamenii sex NOAPTEA?

Cea mai UȘOR DE MANIPULAT femeie, în funcție zodie. VEZI ce nativă este vizată

Compania a fost fondată în anul 1963 de către omul de afaceri Ferruccio Lamborghini care deţinea o fabrică de tractoare, Lamborghini Trattori. Se spune că Lamborghini s-a hotărât să-şi construiască propria maşină după ce s-a plâns lui Enzo Ferrari că ambreiajul Ferrari-ului 250 GT nu funcţionează cum trebuie. Enzo Ferrari i-a spus să plece şi să conducă tractoare, pentru că nu este în stare să conducă automobile.

Cele mai bune condimente anti-îmbătrânire

Meniuri pentru DIETĂ, în funcție de PERSONALITATEA ta

Furios, Lamborghini şi-a promios că va face o maşină mai bună şi că-l va bate prin construirea unei maşini sport mai performantă. Altă variantă a poveştii este că Lamborghini şi-a dat seama că există potenţial pentru profituri mari în industria automobilelor sport.

Comentarii: