HOROSCOP

Horoscop luna MAI 2017: suflu nou, elan și forță, dar ne expune și la pericole

Foto: Pixabay.com

Berbec

Dragoste. Luna mai 2017 este luna limpezirilor relaționale. Venus, planeta dragostei, care pentru Berbeci este și stăpâna casei cuplului, se află în ultima parte a ciclului retrogradării care a început pe 3 ianuarie și se va încheia pe 6 iunie (retrogradarea efectivă a durat între 4 martie și 15 aprilie).

După o serie de reculuri, blocaje sau dificultăți diverse, acum Venus dă piept cu realitatea într-un mod categoric: face o opoziție cu Jupiter pe 19 mai, un careu cu Pluto pe 25 mai și o conjuncție cu Uranus pe 3 iunie.

Prin urmare, se anunță evenimente care te determină să înțelegi exact cum stai, care te provoacă să iei anumite decizii, să faci anumite schimbări. Ai parte de acțiune, nu glumă!

Muncă și bani. Luna mai 2017 se anunță fructuoasă pentru Berbeci în plan profesional, fiindcă Soarele se află în casa banilor Berbecului și este în relație bună cu Pluto, situat în casa carierei Berbecului.

Mercur, stăpânul casei muncii Berbecului, își reia mersul direct pe 3 mai, iar apoi face o conjuncție cu Uranus și un trigon cu Saturn, aspecte ce trimit cu gândul la o reorganizare, la o modernizare sau o înnoire a metodelor, a mijloacelor ori a mediului de lucru, în prima parte a lunii mai 2017.

Top 10 cele mai frumoase femei din lume din ultimii 15 ani! Câştigătoarea din 2017

Cele mai simple coafuri pentru PĂRUL LUNG, prezentate de marii designeri în 2017

La ce se gândesc bărbații în timpul sexului

În a doua parte a lunii, Mercur vine și el în casa banilor Berbecului, sporind interesul pentru creșterea profitabilității muncii. Tot acest proces mercurian rulează în fundal de mai multă vreme și face ca informația, comunicarea și drumurile să fie în prim-plan. La fel și colaborările, care pot trece și ele printr-un proces de reconfigurare.

Formă fizică și moral. O eventuală preocupare a Berbecilor pentru sănătate, dacă a existat în ultimele săptămâni, poate să persiste și în prima jumătate a lunii mai 2017. De data asta, însă, cu folos, fiindcă poate să conducă la soluții și rezolvări.

Se poate și ca această preocupare să aibă ca obiect nu sănătatea, ci forma fizică și stilul de viață. Starea de spirit a Berbecilor este optimistă în mai 2017, dar pot apărea unele accese de nerăbdare sau nervozitate.

Cele mai NEOBIȘNUITE moduri de a folosi uleiul de COCOS

Super-alimente DE SEZON/ Topesc kilogramele, regenerează ficatul și întăresc sistemul imunitar

Ochelarii de soare în 2017. Vezi ce modele preferă vedetele

Taur

Dragoste și viața în doi. Se pare că în luna mai 2017 Taurii au alte priorități, iar relațiile rămân într-un plan secundar. Sau poate că nu se întâmplă nimic deosebit, iar atmosfera relațională este de un calm plat. Totuși, unele neîmpliniri s-ar putea să mai răzbată, fiindcă Venus, planeta iubirii, nu are o poziție confortabilă, iar ele să fie mai vizibile în prima parte a lunii mai 2017, când nici stăpânul casei dragostei Taurului nu stă prea grozav.

În rest, fiindcă stăpânul casei cuplului Taurului se află în zona banilor, probabil că interesele practice primează. Este posibil ca tu și perechea să aveți în comun o preocupare pentru afaceri, achiziții sau sporirea veniturilor, ori ca deciziile sentimentale să-ți fie influențate de rațiuni materiale (și invers).

La vârsta de 60 de ani, o româncă a devenit manechin la Paris!

Ce mănâncă fotomodelele: DIETA ÎNGERILOR de la Victoria’s Secret

Carne la grătar, fără compuși cancerigeni. Evită aceste GREŞELI atunci când faci grătarul!

Muncă și bani. Cu Soarele în zodia Taurului, primele două decade din luna mai 2017 sunt favorabile avansării ierarhice sau sociale, evidențierii, atragerii stimei și respectului din partea celorlalți. Primele două decade aduc vitalitate, stimulează abilitățile organizatorice și administrative și generează succes. Simți nevoia să fii la înălțime, te străduiești și vei reuși.

În altă ordine de idei, luna mai 2017 are un puternic impuls financiar. Marte, planeta inițiativei, se află în casa banilor Taurului, îmboldindu-te să acționezi, să iei decizii, să te implici. Atenție, însă: în plan financiar, lucrurile nu sunt nici atât de frumoase, nici atât de profitabile cum par, fiindcă Marte se îndreaptă spre o opoziție cu Saturn, semn de dificultăți sau blocaje.

Ce MOTIVAȚIE au copii care învață și unde GREȘEȘTI ca părinte

Ce calități are femeia respectată de toți bărbații

Formă fizică și moral. Încă o lună în care trebuie să acorzi mai multă atenție sănătății – și gata! Luna viitoare, Venus, stăpâna Taurului, iese în sfârșit din lunga perioadă de restriște, așa că tonusul fizic și buna-dispoziție vor reapărea, ca prin farmec.

Deocamdată, însă, este recomandat să ai multă grijă pe tot parcursul lunii mai 2017, poate chiar mai multă decât în lunile trecute.

Principalele boli din cauza cărora te îngrași necontrolat

La 49 de ani, Pamela Anderson a pozat aproape goală pentru un band de lenjerie intimă/ FOTO

7 feluri în care îți poți personaliza denimul

Gemeni

Dragoste și viața în doi. Luna mai 2017 mustește de pasiune, care poate lesne să vireze în blocaj sau conflict. În casa dragostei și a erotismului Gemenilor se află Jupiter, plin de resurse și de aviditate. Dar Jupiter nu se poate dezlănțui după cum ar vrea sau, dacă se dezlănțuie, ajunge în impas, fiindcă este în relații ostile cu stăpâna casei ce-l găzduiește, Venus.

În zodia Gemenilor se află pasionalul Marte, plin de dorințe și de frenezie. Din păcate, însă, Marte formeză în această lună un careu cu nebulosul Neptun, configurație care te poate atrage în situații confuze sau dezamăgitoare, și o opoziție cu rigidul Saturn, aflat în casa cuplului Gemenilor. Prin urmare, pentru a avea o viață relațională cu cât mai puține complicații, trebuie să navighezi cu multă îndemânare printre patimi, ispite, capcane și stavile.

Vitamine pe stomacul gol? CUM trebuie să luăm vitaminele și suplimentele alimentare

SURPRINZĂTOR! Ceaiul preparat la microunde este mai sănătos. Ce a descoperit un cercetător australian

Muncă și bani. Mercur, stăpânul Gemenilor, își reia mersul direct pe 3 mai 2017, deci te poți aștepta la o eficiență crescută. Întreprinzătorul Marte se află în Gemeni, plin de inițiativă și avânt. De regulă, Marte conferă un spirit curajos, decis și combativ. Poate că va mișca din loc unele lucruri, poate că te va ajuta să îți clarifici mai bine obiectivele. Oricum, se pare că ai de dus o luptă sau că e rost de un efort ori de o implicare mai mare decât de obicei.

Va trebui să ai răbdare, fiindcă lucrurile se vor aranja așa cum dorești doar după eforturi și multă stăruință. Veniturile Gemenilor sunt mulțumitoare în luna mai 2017, dar cheltuielile par a fi mai mari decât cele obișnuite.

Formă fizică și moral. Este bine că Mercur, stăpânul Gemenilor, își reia mersul direct. Te simți, parcă, puțin mai în apele tale. Apoi, prezența lui Marte în Gemeni îți dă energie destulă, iar în ultima decadă primești vitalitate și de la Soare, care intră în zodia ta pe 20 mai 2017.

Toate astea nu înseamnă, însă, că ești scutit(ă) de griji. Sănătatea poate să-ți creeze probleme neașteptate și există un risc de accidentări sau răniri. Ai grijă!

Cele mai frumoase modele de sandale WEDGE, pentru vara 2017

Cum scapi de senzaţia de foame şi de pofte cu ajutorul plantelor

De ce este bine să pui leuştean în ciorbă?

Rac

Dragoste și viața în doi. Luna mai 2017 nu este o lună prea comodă pentru Raci în plan relațional. Stăpânul casei cuplului Racului și stăpânul casei dragostei și a sexualității Racului se află în sectoare dificile și nu sunt într-o relație prea bună. Senzația generală ar putea fi de frustrare sau de constrângere.

Poate că nu se întâmplă nimic grav, ci doar speranțele tale nu se împlinesc pe de-a-ntregul. Sau poate că relația trece printr-o perioadă complicată din motive obiective. Sau responsabilitățile prea numeroase (profesionale, în special) nu-ți lasă timp pentru o viață sentimentală armonioasă. Și totuși, zilele din jurul Lunii Pline (9-11 mai 2017), care sunt încărcate de emoție și pasiune, ar putea aduce un eveniment important pentru Raci în plan amoros sau erotic.

LEGUMA COMPLETĂ care ajută la dietă, reglează sistemul hormonal şi aduce strălucire pielii

Cum arată moştenitoarea de 22 de ani a imperiului Lamborghini

ÎNTREBAREA care te ajută să cumperi cadoul perfect

Muncă și bani. În sfârșit, în luna mai 2017 situația intră în linie dreaptă. Venus se află în casa carierei Racului (de data asta, în mers direct), promițând șansă, bunăvoință din partea superiorilor, reușită datorată talentelor, diplomației sau unor relații plăcute și utile, mai ales în prima parte a lunii. Tot în casa carierei Racului își reia mersul direct și Mercur, care, în urma deliberărilor din timpul retrogradării, acum pare hotărât să aducă înnoirile necesare progresului.

Probabilitatea atingerii succesului este foarte mare în luna mai 2017, dar și eforturile vor fi pe măsură. Așteaptă-te la muncă grea și ferește-te de posibilele mașinații din spatele cortinei: inamicii pot deveni foarte activi.

În plan financiar, Racii sunt în avantaj în primele două decade.

Cât de mult este influențat somnul tău de ambianța din dormitor. Iată soluțiile pentru a avea un somn odihnitor

Cea mai UȘOR DE MANIPULAT femeie, în funcție zodie. VEZI ce nativă este vizată

Formă fizică și moral. Cu Marte și Saturn situați pe axa caselor medicale ale Racului, luna mai 2017 ți-ar putea pune probleme de sănătate. Este posibilă reactivarea sau agravarea unei boli mai vechi, există un risc de accidentări, infecții, sângerări și diverse complicații.

Situația poate deveni și mai serioasă în ultima decadă. Ai grijă de tine, nu te expune, nu te suprasolicita și respectă recomandările medicului!

Ce pățești dacă faci sex FOARTE DES

De câte ori trebuie să faci sex în funcție de vârstă?

De ce fac oamenii sex NOAPTEA?

Leu

Dragoste și viața în doi. Luna mai 2017 este ultima dintr-o perioadă în care aspirațiile amoroase ale Leilor par să fi căutat către orizonturi mai largi – poate geografice, poate culturale sau spirituale. Dacă nu s-a definit încă, probabil că în următoarele săptămâni (luna mai 2017 și prima săptămână din iunie) se va defini ideea că omul drag trebuie să fie nu doar subiectul ispitei erotice sau partenerul cu care împarți responsabilitățile, ci și companionul care te însoțește într-o uimitoare călătorie de descoperire a lumii, de la locuri și civilizații până la idei și principii.

Ingredientele care generează noi atracții sau pot suda o relație deja existentă sunt comunicarea și împărtășirea de informații și impresii la un nivel ce trece dincolo de cotidian.

Meniuri pentru DIETĂ, în funcție de PERSONALITATEA ta

Ce se întâmplă dacă mănânci fast-food în fiecare zi

Ce fructe au CEL MAI MULT ZAHĂR?

Muncă și bani. Fiindcă Soarele, stăpânul Leului, se află în casa carierei Leului, în luna mai 2017 ai ocazia să câștigi mai multă autoritate, să urci ierarhic, să te evidențiezi, să îți realizezi aspirațiile. Aria profesională a Leilor este înviorată în această perioadă de un curent proaspăt, înnoitor. Succesul are legătură cu mediul științific sau cultural, cu studiile, voiajele sau cooperarea la distanță.

Marte îți impulsionează interacțiunea cu colectivitatea, îndemnându-te să te implici energic într-un proiect de grup, în care, cel mai probabil, vei juca rolul de lider. Drumul nu este mereu neted, ci este presărat cu obstacole, pe care le învingi doar cu răbdare și diplomație.

În plan financiar, ești în revenire de formă și poți avea unele surprize, probabil plăcute.

Cele mai PREȚIOASE modele de CEASURI pentru femei din 2017

În funcție de zona corpului unde îți apar coșuri, iată de ce AFECȚIUNI suferi

Adidașii Stan Smith. CUM și CU CE să-i porți

Formă fizică și moral. Pe tot parcursul lunii mai 2017 dispui de un psihic robust și de o stare de spirit optimistă și ești oarecum în limite normale în ceea ce privește energia și rezistența fizică.

Totuși, având în vedere că stăpânul casei bolilor Leului face o opoziție cu Marte, ar fi mai înțelept să te protejezi, mai ales în ultima decadă, când crește riscul de boli acute, crize, infecții, hemoragii, răniri și accidentări.

Cele mai simple coafuri pentru păr mediu, la modă în 2017

Îţi faci multe selfie-uri şi le pui pe Facebook? Îți poți lua concediu medical!

La un pas sa devină președintele Franței. Cine e femeia puternică din spatele lui/ GALERIE FOTO

Fecioară

Dragoste și viața în doi. Luna mai 2017 este o lună pragmatică pentru Fecioare, o perioadă în care preocupările cuplului se îndreaptă îndeosebi spre subiecte de ordin bănesc sau material. Nu prea este timp de romantism. Sunt multe de rezolvat, nu doar în zona financiară, ci și în cea profesională și în cea domestică (locuință, familie), așa că treci printr-o perioadă în care apreciezi la celălalt productivitatea, eficiența, responsabilitatea. Simți nevoia să te bazezi pe lucruri temeinice și concrete.

Dacă, totuși, viața sentimentală trece printr-o perioadă mai aprinsă, ai tendința de a-ți face griji, de a despica firul în patru sau de a-ți supune perechea unor analize sau investigații aprofundate. Îți este destul de greu să te relaxezi, să te porți degajat.

Muncă și bani. Cu Marte în casa carierei Fecioarei, în luna mai 2017 activitatea profesională este intensă, punctată de decizii și inițiative.

Lucrurile se mișcă mai bine, mai ales că pe data de 3 Mercur, stăpânul Fecioarei, își reia mersul direct. Nu perfect, fiindcă trebuie să faci față unor probe de răbdare și anduranță, dar ești pe drumul cel bun.

Orele cele mai PERICULOASE pentru DIETA

Ai cumpărat piept de pui și are pe el o linie albă? VEZI de ce NU trebuie să-l consumi

Alimentele și condimentele care ne fac FERICIȚI

Munca de concepție sau de creație, studiile, călătoriile (mai ales dacă sunt de studii sau de afaceri), îți aduc succes și satisfacții.

Chestiunile legate de câștig, afaceri, investiții, accesare de fonduri, donații, moșteniri, subvenții etc. sunt în continuare foarte provocatoare, dar au mai multe șanse de reușită decât în ultima vreme – cu condiția să nu supralicitezi și să nu riști.

Formă fizică și moral. Ești în creștere de formă. Soarele, aflat în Taur, formează un aspect armonios cu Soarele tău natal, iar Mercur, stăpânul Fecioarei, își reia mersul direct pe 3 mai 2017 și pe 15 intră într-un semn mai prietenos.

Cu toate astea, te simți sub presiune (se poate ca uneori încordarea să fie foarte mare) și nu ești complet ferit(ă) de pericole, așa că este recomandat să fii prudent(ă).

De ce sunt mezelurile roşii şi de ce devin lipicioase?

Cele mai cancerigene alimente. VEZI cât de DES le consumi!

Cum scapi de durerea de cap în 30 de secunde. FĂRĂ PASTILE!

Știi ce să NU COMANZI la restaurant? Lista produselor pe care însăși CHELNERII nu le-ar comanda

Balanță

Dragoste și viața în doi. Venus, stăpâna Balanței, este la ultima trecere prin casa cuplului Balanței, din tot ciclul retrogradării (ciclu care a început pe 3 ianuarie, cu intrarea în Pești, și se încheie pe 6 iunie, cu ieșirea din Berbec). Retrogradarea efectivă a lui Venus s-a petrecut în intervalul 4 martie – 15 aprilie și a implicat ambele semne. Prin urmare, în această perioadă te confrunți cu unele probe, în urma cărora încep să se aleagă apele.

Venus face un careu cu Pluto (19 mai), o opoziție cu Saturn (25 mai) și se îndreaptă către un trigon cu Saturn (1 iunie) și o conjuncție cu Uranus (3 iunie). Așadar, primești o serie de provocări care tind să așeze lucrurile în matca potrivită, totul implicând o înnoire sau o schimbare. Procesul nu este însă încheiat, fiindcă Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, mai are și el de trecut probele lui, până prin iulie.

Ce se întâmplă cu o femeie care nu face sex mult timp

60% dintre bărbați își doresc în secret ca femeile să înceteze să facă ASTA în pat

Cum să faci cumpărături în mod INTELIGENT

Muncă și bani. Cu Soarele situat în una dintre casele finanțelor Balanței și cu Luna Plină în cealaltă casă financiară, în luna mai 2017 motivațiile bănești ale Balanțelor sunt foarte puternice. Fiindcă pentru Balanțe Luna este stăpâna casei carierei, țelurile profesionale au la bază tot rațiuni materiale. Între altele, s-ar părea că trebuie să faci o investiție imobiliară sau în bunuri de folosința îndelungată.

Marte îți animă interesul pentru studii, cultură, călătorii, internet și colaborări la distanță, interes subliniat și de zona în care se produce Luna Nouă. Colaborările, alianțele, relațiile cu clienții sau munca de consiliere pot trece printr-o reformă sau reevaluare. Se mai poate să ai parte de concurență, rivalități sau dispute, dar șansa învingătorului este de partea ta.

Formă fizică și moral. Se menține o notă de stres și încordare, care se accentuează în partea a doua a lunii mai 2017, când Venus, stăpâna Balanței, intră în conflict cu stăpânul casei sănătății Balanței (și nu numai cu el), creând tensiuni care se pot reflecta și la nivel fizic.

Este recomandat să eviți suprasolicitarea și excesele și să duci o viață ordonată.

Alimente-pansament, cu ajutorul cărora poți combate aciditatea

Cele mai sănătoase părți ale legumelor și fructelor pe care le ARUNCI

„Vă rup frunzele?” auziți când cumpărați ridichi. VEZI de ce ar trebui să spui NU

Cele mai frecvente GREȘELI pe care le faci când gătești cu ulei de măsline

Scorpion

Dragoste și viața în doi. Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Scorpionului, este în ultima fază de penitență. Luna mai 2017 este ultima în care mai trebuie să suporte constrângerile aferente prezenței ei în casa muncii, a bolilor și a obligațiilor Scorpionului, fiindcă din iunie va fi liberă să zburde în voie și să-ți aducă fericirea mult-așteptată.

Deocamdată, însă, lucrurile sunt complicate. Se întrevăd soluții (mai ales prin comunicare), dar și o serie de încercări, prin care cuplul Scorpionului trece din vina unuia dintre parteneri (sau a ambilor) ori din motive de ordin exterior (cum ar fi unele probleme profesionale, financiare sau de sănătate ale perechii).

Trigonul dintre Soare și Pluton sugerează parcurgerea unui proces de transformare sau distilare, care va fi spre binele relației.

DIETA de 6 zile a Monicăi Bellucci

Alimente care ARD rapid grăsimile. Introdu-le în meniul tău zilnic!

Beneficiile ascunse ale pâinii. De ce este bine să o consumi cu moderaţie, dar FRECVENT

Muncă și bani. Luna mai 2017 aduce un reviriment în viața profesională a Scorpionilor. După ce Venus, aflată în casa muncii Scorpionului, și-a reluat mersul direct pe 15 aprilie, pe 3 mai este rândul lui Mercur să-și reia mersul direct, în aceeași casă.

Pare că situația a fost trecută prin sită și acum știi exact ce ai de modificat, de înnoit sau de remaniat. Evoluția este însă în desfășurare și mai ai de trecut câteva hopuri până să ajungi să-ți optimizezi munca. Până una-alta, reușești să o faci mai rentabilă din punct de vedere material.

Pe tot parcursul lunii mai 2017, Scorpionii consumă multă energie în sfera financiară și pot să câștige bani frumoși, dar la fel de bine pot să cheltuiască exagerat sau să ia decizii neinspirate. De asemenea, colaborările profesionale cântăresc mult pentru Scorpioni pe tot parcursul lunii.

Formă fizică și moral. Preocuparea pentru sănătate s-ar putea menține și în luna mai 2017, dar cu rezultate pozitive. Perioada este bună pentru tratamente, diete, terapii, controale medicale, îmbunătățirea stilului de viață, îngrijiri corporale și cosmetice, mai ales în prima jumătate a lunii.

În ultima decadă din mai 2017 se recomandă prudență.

ALB TOTAL/ 4 Outfit-uri inspirate din stradă

JACHETA de BLUGI. Iată CARE sunt combinațiile preferate de celebrități!

Cum să-ți îngrijești părul în timpul SARCINII

Săgetător

Dragoste și viața în doi. Luna mai 2017 este intensă în viața sentimentală a Săgetătorilor. Iar prima parte a lunii este super-intensă!

Venus, planeta dragostei, se află în casa erotismului Săgetătorului, iar Marte, planeta dorinței, se află în casa cuplului Săgetătorului. Foarte pasională, combinația se păstrează pe tot parcursul lunii mai 2017 și creează fundalul perfect pentru o nouă iubire sau pentru niște nopți de amor dezlănțuit (ori pentru ambele). Mai mult, pe 3 mai 2017 Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, își reia mersul direct, iar până pe 15 se află într-o configurare foarte favorabilă.

Pe data de 20 mai 2017 Soarele intră în casa cuplului Săgetătorului, iar viața de cuplu capătă și mai multă greutate. Cu toate astea, ultima decadă este mai tensionată și poate fi marcată periodic de responsabilități, complicații sau chiar conflicte.

Motivele pentru care sotul NU face sex cu tine

VÂRSTA la care este cel mai bine să naşti. Noile cercetări răstoarnă tot ce știai!

Hainele noi trebuie splălate înainte de a le purta?

Muncă și bani. Stăpânul casei carierei Săgetătorului își reia mersul direct la începutul lunii mai 2017. Prin urmare, demersurile tale profesionale devin mai fluente, mai eficace, mai norocoase.

Perioada este foarte potrivită pentru creație, activități de promovare, reprezentare sau lansare. Prima decadă, în mod special, este excelentă pentru etalarea competențelor și punerea sub reflector a talentelor. Soarele, aflat în casa muncii Săgetătorului, adaugă și el o mai bună vizibilitate, recunoaștere și profesionalism.

Colaborările și parteneriatele sunt importante pentru Săgetători pe tot parcursul lunii mai 2017, dar au o relevanță deosebită în a doua jumătate a ei. Rivalitățile și litigiile nu sunt excluse.

În plan financiar stai destul de bine, cu condiția să nu iei decizii riscante sau extreme.

MITURI despre ceea ce îşi doresc BĂRBAȚII în dormitor

Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Formă fizică și moral. Soarele este în casa sănătății Săgetătorului, dar nu primește aspecte stresante. Așadar, există un interes pentru problemele medicale, sau măcar pentru cele care vizează forma, aspectul fizic și rutina de viață. Toate pot fi îmbunătățite acum.

În această perioadă călătoriile nu prea fac casă bună cu sănătatea, așa că este recomandat să ai grijă la drum, iar dacă pleci departe, să-ți iei cu tine o minimă rezervă de medicamente utile la nevoie.

BULINELE: de pe marele ecran de ieri până astăzi, în tendințele lui 2017

Albă ca Zăpada de Siberia. Povestea fetiţei albinoase pe care se bat AGENŢIILE de modele

SENZAȚIONAL! La 52 ani, și-au pierdut copilul la Colectiv. Acum, au o fetiță!

Capricorn

Dragoste și viața în doi. Cu Soarele în casa dragostei și a sexualității Capricornului, luna mai 2017 debordează de senzualitate și dor de aventură. Trigonul format de Soare cu Pluton (care este situat chiar în Capricorn) sporește nevoia de sentimente intense și operează un fel de regenerare la nivel erotic. Ai zice că e timpul pentru emoții mai tari. Și totuși…

Aflată în casa a patra solară, Venus, planeta iubirii, preferă să se plaseze într-o zonă de siguranță și intimitate. Nu că nu și-ar dori și ea emoții tari (doar se află în Berbec!), dar se simte mai confortabil pe tren cunoscut. Poate că pasiunea se consumă acasă, în dormitorul matrimonial – sau, cine știe, se reaprinde focul unui amor mai vechi.

Principalele DEFECTE ale femeilor prin care resping bărbații

Cum poți face un avocado crud să se coacă în 10 minute

Muncă și bani. Capricornii muncesc cu spor și sârguință pe tot parcursul lunii mai 2017. Marte, planeta acțiunii, se află în casa muncii Capricornului, de unde formează un foarte productiv trigon cu Jupiter, aflat în casa carierei Caprcicornului. Așadar, ai tragere de inimă, inițiativă și operativitate, adică exact ceea ce-ti trebuie pentru a reuși, pentru a avea succes, pentru a te extinde și a înflori.

Efortul este mare, iar piedicile nu vor lipsi. Se poate să existe un inamic puternic, care să nu vadă cu ochi buni progresul tău, sau pur și simplu uneori împrejurările să-ți fie potrivnice. Dar ai și momentele tale de șansă, conjuncturile tale oportune.

Familia te sprijină material (sau invers), iar casa și proprietățile pot face obiectul unor investiții (reparații, modernizări etc.).

Cu DIETA NATMAN poți pierde 3-5 kg în doar 4 zile

S-a inventat cafeaua TRANSPARENTĂ

Formă fizică și moral. Este cazul să te îngrijești cu mai multă luate-aminte și să nu-ți neglijezi micile (sau mai marile) beteșuguri.

Marte și Saturn fiind situate pe axa caselor medicale ale Caprcicornului, trebuie să privești lucrurile foarte serios. Indiferent ce și cât de mult (sau de puțin) te deranjează, du-te la medic fără zăbavă! Fă-ți tratamentele ca la carte și nu te expune niciunui risc!

Care sunt GREȘELILE pe care TOATE femeile le fac într-o relație

Primele poze OFICIALE din Sezonul 7 al serialului Game of Thrones

Clătite cu zucchini și iaurt grecesc, dulci sau sărate/ MIC DEJUN SĂNĂTOS și HRĂNITOR

Vărsător

Dragoste și viața în doi. Cu Marte în casa a cincea solară, în luna mai 2017 instinctele se manifestă în forță, adrenalina pulsează în vene și respiri sexualitate prin toți porii. Situația devine și mai fierbinte în ultima decadă, când Soarele intră și el în casa a cincea a Văsătorului.

Ar fi vremea aventurii și a iubirilor nebunești. Numai că Venus, planeta iubirii, se află în casa minții Vărsătoului, deci ai tendința de a strecura totul prin filtrul rațiunii. Iar de acest filtru trece numai cel/cea care reușește să-ți stârnească mai întâi neuronii. Oricât ar fi de puternice, instinctele tind să se canalizeze în direcția cuiva cu care ești pe aceeași lungime de undă din punct de vedere intelectual, cu care comunici și împărtășești aceleași interese.

Luna Nouă din ultima decadă ar putea aduce Vărsătorilor ceva nou în plan sentimental.

Care este meniul unei franțuzoiace? Iată secretul datorită căruia își păstrează silueta!

Detox după sărbători. De ce are nevoie organismul de acesta

INCREDIBIL! Tot timpul acesta am gătit GREȘIT cartoful copt. Iată cum se face corect

Muncă și bani. Axa formată de casa intelectului și casa comunicării Vărsătorului este bine garnisită în luna mai 2017, iar mintea începe să îți meargă brici, mai ales că Mercur își reia mersul direct în una dintre aceste case. Ai sclipiri de inteligență, un discurs bun și multă putere de convingere.

Marte îți conferă energie creativă și forță de expresie și este de neprețuit când vine vorba de promovare. Poți avea succes în domeniul imobiliar, cel agricol sau al construcțiilor. Luna Plină din jurul datei de 10 mai 2017 ar putea pune în lumină un obiectiv important pentru cariera unor Vărsători sau ar putea aduce o conștientizare ori un deznodământ.

Banii îi scoți din activități intelectuale, cercetare, internet, călătorii, colaborări la distanță sau cu străinii.

Care sunt cele trei ALIMENTE pe care TOȚI nutriționiștii le evită

Articolele vestimentare care au impact direct asupra sănătății tale

Până acum, am tăiat GREȘIT avocado. Iată cum se taie corect

Formă fizică și moral. Ești în formă. Puterea de concentrare crește, tensiunea nervoasă se diminuează, buna dispoziție revine. Fizic, te lauzi cu un bagaj energetic demn de invidiat. Ai un gust special pentru sport, mișcare, plimbări și călătorii. Activitățile dinamice, în aer liber, îți fac bine.

Nutriționist: ”Decât un kilogram de mere, mai bine mâncaţi o feliuţă de tort de ciocolată” VEZI și explicația

Obiceiuri alimentare pe care trebuie să le introduci în BUCĂTĂRIA ta

Antidoturi naturale pentru dezechilibrele hormonale

5 BĂUTURI digestive pe care trebuie să le servești după o masa copioasă

Pești

Dragoste și viața în doi. Banii, afacerile sau alte chestiuni de ordin material ocupă și în luna mai 2017 un loc major în preocupările cuplului Peștilor, preponderent în primele două săptămâni.

Venus, planeta dragostei, se află în casa banilor Peștilor pe tot parcursul lunii, iar Mercur, semnificatorul relațiilor pentru Pești, se află în aceeași casă până pe 15. Prin urmare, atitudinea ta pare să fie mai degrabă pragmatică decât romantică.

Torta Pasqualina/ REȚETE DE WEEK-END

Cea mai sănătoasă rețetă: Negresă de ciocolată cu ZUCCHINI. Fără lactate, fără ulei/ LOW-CARB

După 15 mai 2017 se simte o anumită relaxare și se constată o creștere a importanței comunicării în cuplu: se vorbește mult, se schimbă mai multe mesaje, se fac destăinuiri sau declarații, au loc discuții clarificatoare. Plimbările sau excursiile romantice, precum și călătoriile întreprinse din motive amoroase, pot intra și ele în peisajul lunii.

Muncă și bani. Luna mai 2017 perpetuează conexiunile dintre cariera și veniturile Peștilor. În continuare, dorința de a câștiga mai bine și dorința de a dobândi o mai largă apreciere profesională se potențează reciproc. Toate primesc un impuls suplimentar venit din îndemnurile familiei sau din nevoile legate de cămin.

TRENDS 2017 / Modele de ochelari de vedere pentru EL

Ochelarii de VEDERE pentru primăvara-vara 2017/ Pentru EA

Nevoile căminului cer energie și efort, fiind concomitent și o potențială sursă de bătăi de cap (repari, renovezi, construiești, te muți, ai un stres legat de părinți, de chiriași sau de proprietari, ori altceva de genul ăsta). Oricum, dovedești multă ingeniozitate și creativitate în chestiunile financiare.

În sfera de interese a Peștilor în luna mai 2017 intră și activitățile intelectuale, cele legate de calcule, negocieri și schimburi diverse, drumurile și comunicarea.

Îți lași bebelușul să se joace pe smartphone sau tabletă? Iată CE se poate ÎNTÂMPLA

Ce trebuie sa stii despre TOALETA NOU NĂSCUTULUI

Cum să-l înveți pe cel mic să facă la oliță în 3 zile

Formă fizică și moral. Prea multă energie fizică nu ai în perioada asta. Te mobilizezi însă bine la nivel mental, iar când ai o motivație puternică, poți să-ți aduni forțele. Totuși, în luna mai 2017 este de dorit să eviți suprasolicitarea și să te protejezi cât de bine se poate. Ambii malefici, Marte și Saturn, sunt în aspect încordat cu Soarele tău din Pești, așa că „paza bună trece primejdia rea”.

Comentarii: