AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit HOROSCOP

Ce fantezie romantică are, în funcţie de zodia sub care s-a născut

Berbec

Eşti un mare fan „50 Shades of Grey”? Te-ai putea identifica cu un om de afaceri de succes sau poate că nu e deloc aşa, ci totul se află doar în imaginaţia ta. Eşti atrasă de robie şi dominare, iar dacă eşti dispusă să experimentezi câte ceva, ai putea aduce la viaţa unele dintre fanteziile tale secrete.

Taur

Tot ce ai nevoie pentru o fantezie fierbinte este o cameră de hotel, vin şi alimente nelimitat, şi neapărat un amant care să îţi îndeplinească orice dorinţă. De asemenea, trebuie să ai o vedere frumoasă în timp ce te afli pe balcon bând şampanie în timp ce ţi se face un masaj complet al corpului.

Gemeni

Pentru o fantezie romantică, ai nevoie de un partener la fel ca tine. Ai nevoie de cineva care să ştie ce să facă fără să îi spui tu acel lucru. Îţi imaginezi că te întâlneşti discret cu o astfel de persoană la fiecare câteva luni şi că faci amor fără bariere.

CITEȘTE ȘI: Horoscopul lunii MAI 2017 

Rac

Persoana cu care ai o fantezie este un faimos star rock sau artist. Îţi imaginezi cum preimeşti tratament preferenţial la un concert sau eşti surprinsă cu o operă de artă a cărei muză ai fost chiar tu. Când cântă, îl priveşti direct în ochi şi toate lumea din jur e geloasă. După aceea, scrii o carte despre experienţele sale şi cumperi o casă fabuloasă în Malibu cu banii obţinuţi.

Leu

Tu visezi să ai pe cineva care să îţi plătească toate facturile şi să îţi ofere daruri scumpe.

Din moment ce acea persoană e extrem de bogată, tu nu eşti nevoie să munceşti, şi te poţi concentra doar pe activităţile din dormitor. Îţi doreşti un sponsor şi un înger păzitor în acelaşi timp!

Fecioară

Tu visezi la o persoană care te încurajează să îţi pierzi controlul şi care să îi rupă orice ihibare pe care o are. În viaţa reală, tinzi să fii prea atentă şi să acorzi o atenţie strictă regulilor şi detaliilor. Atunci când vine vorba de fantezii, îţi răsplăteşti apetitul şi faci tot ce îţi doreşti fără nicio restricţie.

CITEȘTE ȘI: Horoscopul lunii MAI 2017 

Balanţă

Visezi să fii cu o persoană atât de frumoasă încât doare. În fantezia ta, nu-ţi pasă de personalitatea omului, ci vrei pe cineva care este doar plăcut din punct de vedere estetic. El nu ar alege niciodată o astfel de persoană în viaţa reală, dar atât timp cât e doar o fantezie, trăieşte foarte bine cu ea.

Scorpion

Îţi doreşti pe cineva la fel de pasional ca şi tine, dar şi foarte puternic în acelaşi timp. Bine, e posibil ca în visul tău să fie vorba de un rege sau împarat, cineva cu suficientă încredere şi putere deplină care să te posede.

Săgetător

Partenerul tău romantic de fantezie ar fi cineva care se bucură de lucrurile fine dn viaţă şi căruia îi place să se plimbe. Această persoană nu ar face niciodată amor de rutină, ci ar experimenta locaţii diferite, cum ar fi într-o baie de avion sau într-o colibă din Thailanda.

Capricorn

Tu ai fantezii cu o persoană liniştită şi care trăieşte clipa. Nu îţi doreşti pe cineva care e mai îngrijorat sau responsabil ca tine. Ai un vis cu cineva mai tânăr decât tine, dar nu într-un mod grosolan sau ilegal, ci o persoană capabilă să îţi amintească cum a fost atunci când erai tânără şi nebună.

CITEȘTE ȘI: Horoscopul lunii MAI 2017 

Vărsător

Ai fantezii cu o persoană cu care să te întâlneşti periodic doar pentru sex, dar să situaţia să fie astfel încât să ştiţi foarte puţine lucruri unul despre altul. Voi doi să împărtăşiţi o lume privată, care să se rezume doar la satisfacţie şi plecere erotică. O relaţie fără sentimente e exact ce îţi doreşti.

Peşti

Visezi la o persoană care cunoaşte şi e talentată în arta dragostei şi romantismului, cineva de modă veche. Tu încă mai iubeşti florile, cadourile, poeziile şi deserturile delicioase, iar partenerul tău imaginar trebuie să fie capabil să îţi îndeplinească aceste dorinţe.

Comentarii: