LIFESTYLE

La vârsta de 60 de ani, o româncă a devenit manechin la Paris!

 

A colaborat cu mai multe case de modă de la Paris, printre care Bulgari sau Louis Vuitton și a apărut chiar și într-un scurt metraj alături de David Bowie. Este cunoscută sub numele Rodica Paléologue sau cel de scenă, Rodica von Buta, dar ea este româncă și, deși are peste 60 de ani, este un fotomodel de succes.

Rodica este originiară din Câmpia Bărăganului și este un adevărat om de cultură: vorbește nu mai puțin de nouă limbi străine, printre care greaca veche și sanscrita, iar la 24 de ani a fost coordonatoarea colecțiilor de carte în limba română de la Biblioteca Națională a Franței, scrie One.ro.

Vitamine pe stomacul gol? CUM trebuie să luăm vitaminele și suplimentele alimentare

SURPRINZĂTOR! Ceaiul preparat la microunde este mai sănătos. Ce a descoperit un cercetător australian

Cele mai frumoase modele de sandale WEDGE, pentru vara 2017

Cum scapi de senzaţia de foame şi de pofte cu ajutorul plantelor

Truc GENIAL! Cum să scoți rufele CĂLCATE direct din mașina de spălat

Rodica a fost mereu pasionată de lumea modei. A fost perseverentă și după ce a intrat în acest domeniu, a reușit să-și creeze propriul stil vestimentar unic, care este simplu și sofisticat în același timp. Indiferent de moment, ea poartă o rochie fără mâneci și fără decolteu, fie albă, fie neagră pe care și-o accesorizează uneori cu un pulover cu nasturi pentru ieșirile la cinema sau când merge la birou sau o vestă pentru conferințe, un bolerou sau un mantou special pentru cocktailuri și vernisaje, informează sursa citată.

Comentarii: