MODA

Cele mai simple coafuri pentru PĂRUL LUNG, prezentate de marii designeri în 2017

 

Coafuri diferite pentru părul lung? Spre deosebire de cele pentru părul scurt sau mediu, coafurile pentru părul lug sunt foarte simple.

Dar care sunt cele mai HOT coafuri pentru părul? Care sunt cel mai ușor de implementat?

Fie că vorbim de Christian Dior, Cividini, Elie Saab, Roberto Cavalli, Elisabetta Franchi, Emporio Armani  sau Vivetta, marii designeri au abordat atât stiluri unice, proprii casei respective, cât și stiluri cmbinate, ale căror influențe le găsim în același timp la mai multe case.

PARADOX: Îți înșeli partenerul, iar acesta te iubește mai mult/ STUDIU

Idei INEDITE pentru ÎMBUNĂTĂȚIREA vieții sexuale

MITURI despre nutriție DEMONTATE de specialiști

Așadar, în 2017 marile case de modă au pariat pe împletituri și frisé, însă bună parte dintre designeri au ales, de asemenea, stilul lejer, ușor neglijent dar bine structurat. Sunt și unii dintre designeri care au rămas consecvenți stilului de epocă și structurat.

Și, deși anul trecut și-a făcut apariția timid pe podiumuri, anul acesta aspectul elegant,  dat de părul ud, a prins aripi.

Puteți opta, de asemenea , pentru o mare varietate de colecții de prindere a părului, pornind de la cele mai stricteși terminând cu cele mai moi, casual.

Primele poze OFICIALE din Sezonul 7 al serialului Game of Thrones

Clătite cu zucchini și iaurt grecesc, dulci sau sărate/ MIC DEJUN SĂNĂTOS și HRĂNITOR

Cum să ai cele mai lungi gene

Care este meniul unei franțuzoiace? Iată secretul datorită căruia își păstrează silueta!

Urmăriți galeria de mai jos pentru a vedea care sunt cele mai simple coafuri pentru părul lung pe care designerii celor mai renumite case de modă le-au abordat pentru acest an:

Comentarii: