RELATII

NU mai face aceste lucruri zilnic! Fără să știi, ele îți distrug relația

Sunt unele lucruri pe care noi, oamenii, le facem in fiecare zi, fara sa constientizam faptul ca ne distrug relatia de cuplu, putin cate putin.

Chiar daca nu ti se pare ca faci ceva gresit, totusi, acele obiceiuri zilnice au un imact negativ asupra relatiei tale.

Iata ce nu trebuie sa mai faci sau sa-i ceri partenerului tau, daca vrei ca relatia voastra sa dureze:

1. Vrei sa stea numai si numai cu tine

Daca ii spui constant ca vrei sa petreaca timp numai cu tine si, eventual, cu prietenii tai, lucrul acesta poate avea un impact negativ asupra relatiei. Este bine sa petreceti timp impreuna. Insa, uneori, asa cum tu iti doresti sa fii cu prietenii tai, si partenerul de cuplu vrea uneori acelasi lucru.

2. Iti critici des partenerul de cuplu

Criticile au rolul lor. Te ajuta sa intelegi ce faci gresit, ce ai putea schimba. Insa, daca ai tendinta de a-ti critica mereu partenerul de cuplu, la un moment dat vor aparea probleme. Certurile vor fi un rezultat al acestui obicei.

De ce NU este bine să mimezi orgasmul

Când se deschide Transfăgărăşanul în 2017

Care sunt cei mai GELOȘI bărbați ai zodiacului

3. Nu ii acorzi suficienta atentie

Poate, uneori, iti vorbeste. Poate incearca sa iti transmita anumite lucruri importante. Insa, desi auzi ce zice, nu asculti. Si, astfel, pot sa apara problemele in cuplu. Asta deoarece comunicarea este foarte importanta si te ajuta sa ai o relatie sanatoasa.

Horoscop luna MAI 2017: suflu nou, elan și forță, dar ne expune și la pericole

4. Nu ii spui ce asteptari ai

Desi tu nu ii spui care iti spun asteptarile, in schimb, ai vrea sa stie. Se pare ca situatia aceasta apare cel mai des in cazul cuplurilor care sunt de mai mult timp impreuna. Iar partenerii nu isi mai spun unul altuia ce asteptari are fiecare de la celalalt.

O NOUĂ modă în rândul tinerelor. Bărbații sunt disperați!

SURPRINZĂTOR! Cât trebuie să dureze o partidă de sex. Te încadrezi?

Ce fantezie romantică are, în funcţie de zodia sub care s-a născut

5. Te porti urat fata de el in public

Chiar daca, poate, incerci numai sa faci o gluma, sau incerci sa iti tachinezi partenerul de cuplu, daca faci asta in prezenta mai multor persoane, atunci nu va fi in regula.

Alina Petre: Stilul personal înseamnă să comunici cine eşti fără a fi nevoie să vorbeşti

Vei crea o situatie stanjenitoare pentru partenerul tau. Va simti, poate, ca incerci sa ii demonstrezi superioritatea ta. iar de aici si pana la despartire nu mai este decat un singur pas.

Comentarii: