LIFESTYLE

O NOUĂ modă în rândul tinerelor. Bărbații sunt disperați!

 

Studiile arată că 45% dintre tinerele din Japonia cu vârste între 16 și 24 de ani nu sunt interesate sau disprețuiesc chiar contactele sexuale.

Un fenomen îngrijorător se produce în Japonia, scriu jurnaliștii de la TheGuardian.com. Tinerii, atât femei cât și bărbați, sunt tot mai puțin interesați de relații convenționale, iar unii dintre ei nici măcar nu mai sunt interesați de ex.

Pentru guvernul nipon, acest „sindrom al burlăciei” reprezintă o adevărată catastrofă națională. Japonia are deja una dintre cele mai mici rate a natalității din lume.

CITEȘTE ȘI: Horoscop luna MAI 2017: suflu nou, elan și forță, dar ne expune și la pericole

Statisticile sunt foarte îngrijorătoare pentru o țară cu populație în scădere. Un studiu din 2011 a arătat că 61% dintre bărbații necăsătoriți și 49% dintre femeile cu vârste între 18 și 34 de ani nu se aflau în niciun fel de relații romantice, un procent în creștere cu 10% față de anul 2006.

Cum arată moştenitoarea de 22 de ani a imperiului Lamborghini

ÎNTREBAREA care te ajută să cumperi cadoul perfect

Un alt studiu a arătat că o treime dintre tinerii cu vârste sub 30 de ani n-au avut niciodată relații amoroase. Mai mult, o cercetare realizată în 2013 a arătat că 45% dintre femeile cu vârste între 16 și 24 de ani nu sunt interesate și chiar disprețuiesc relațiile sexuale. Peste un sfert dintre bărbați simt același lucru.

Cât de mult este influențat somnul tău de ambianța din dormitor. Iată soluțiile pentru a avea un somn odihnitor

Ce pățești dacă faci sex FOARTE DES

Tinerii niponi își pierd tot mai mult interesul pentru instituția căsniciei. Bărbații japonezi nu mai sunt atât de preocupați de carieră ca altădată și nici nu mai câștigă la fel de bine, din cauza crizei economice, iar femeile au devenit mai independente și ambițioase, în condițiile în care le este aproape imposibil să aibă și o carieră, și o familie.

Comentarii: