HOROSCOP

Care sunt cei mai PERICULOȘI iubiți din zodiac

Foto: Instagram.com

 

O relaţie are atât părţi pozitive, cât şi părți negative. Nu există om care să nu aibă și o latură egoistă, dar dacă această trăsătură vine la pachet cu manipularea, lucrurile iau o întorsătură neplăcută.

Unele zodii au aceste trăsături mai pronunţate. Deseori noi nu ne vedem aşa cum suntem, de aceea avem nevoie de informaţii din exterior sau de persoane care să ne arate acest lucru.

Berbec

Când un bărbat în zodia Berbec îşi doreşte ceva, face orice este posibil pentru a avea acel lucru. Uneori, aceasta poate fi o atitudine bună, însă într-o relaţie, nu poate avea unul singur toată atenția. Dacă se întâmplă ca tu să vrei același lucru pe care îl dorește bărbatul Berbec, el se va lupta până în pânzele albe să îl obțină. Nu te gândi că va face asta pentru că își dorește foarte tare, ci pentru că vrea să îți arate la orice pas că este mai bun decât tine. Dacă nu va reuși să te întreacă prin forțe proprii, te va face să cedezi și să îl lași pe el să câștige.

Încăpăţânarea nativului Berbec nu are limite, iar când lururile nu ies cum vrea el, îți va arăta latura lui agresivă și pasională. Nu are răbdare, nu are tact, iar când mintea lui este întunecată de nervi, nu va ezita să te atace cu replici dure. O relaţie cu un astfel de bărbat este, de cele mai multe ori, un câmp de luptă în care trebuie să cedezi de multe ori pentru a-i face pe plac.

Taur

Deşi Taurul reprezintă stabilitate şi încredere, dorinţa lui pentru siguranţă poate să se transforme în lăcomie. Aleargă după bunuri materiale si s-ar putea să neglijeze nevoile tale într-o relație. Nu te gândi, însă, că dorința de îmbogățire este singurul defect. Conștient fiind că nu răspunde nevoilor tale, va deveni extrem de posesiv și va avea grijă să nu te lase să fii fericită fără el.

Calmul lui specific zodiei poate să se schimbe într-un vulcan în momentul în care simte că s-a umplut paharul. Nimic nu-i stă în cale, nici măcar iubirea pentru fiinţa dragă. Îi place să se uite cu admiraţie la persoana iubită, însă vrea această privelişte doar pentru el şi devine gelos atunci când alt bărbat îi priveşte partenera în mod insistent.

Truc GENIAL! Cum să scoți rufele CĂLCATE direct din mașina de spălat

Cele mai bune condimente anti-îmbătrânire

Meniuri pentru DIETĂ, în funcție de PERSONALITATEA ta

Dacă eşti o femeie independentă şi ai păreri foarte bine înrădăcinate, s-ar putea să nu-i fie pe plac bărbatului Taur, căruia nu-i place să fie contrazis, mai ales de faţă cu prietenii lui.

Îi place ca partenera lui să fie veselă şi cu personalitate puternică, însă până în momentul în care îi subminează puterea.

Gemeni

Gemenii sunt, la prima vedere, plăcuţi şi sociabili, fiind uşor să cazi în plasa lor de cuceritori. Pe de altă parte, fiind semn dublu, sunt foarte schimbători şi nu te poţi baza pe ei. Te poţi trezi că te lasă baltă când ţi-e lumea mai dragă, tratând lucrurile în mod superficial.

În mediul social, e posibil să-şi scoată la iveală o latură a lor care nu este autentică, doar pentru a se adapta mediului în care se află şi nu le pasă ce părere ai tu despre asta.

O relaţie cu un bărbat Geamăn este presărată cu îndoieli, făcându-te mereu să te întrebi care este următorul pas. În preajma ta ai mereu două persoane, dualitatea Gemenilor fiind un amestec de două persoane foarte diferite.

Ce fantezie romantică are, în funcţie de zodia sub care s-a născut

Care sunt cei mai GELOȘI bărbați ai zodiacului

Consumul de energie din partea unei femei într-o relaţie cu un nativ din zodia Gemeni este foarte mare, lipsa de siguranţă fiind principalul factor care poate să ducă la un cuplu instabil, cu multe momente tensionate. Dacă încerci să găseşti o explicaţie pentru acest tip de comportament, nu vei avea succes, întrucât nici el nu ştie să-ţi răspundă la aceste întrebări care îl privesc direct.

Leu

Strălucirea Leului şi dorinţa de afirmare sunt deja cunoscute de cei din jurul lui. Deşi poate fi un partener extraordinar, egoismul lui poate să te pună într-un colţ de umbră. Dezechilibrul se produce în momentul când unul dintre parteneri îşi doreşte mai mult pentru el în defavoarea celuilalt.

Dorinţa lui de libertate poate deseori să afecteze partenera care nu ia parte mereu la ieşirile Leului. Independenţa lui poate să ducă de multe ori la suferinţa femeii care îşi doreşte mai mult timp pentru ei doi şi mai multă afecţiune.

Ce obiecte îți aduc NOROC în funcție de zodie

Cea mai UȘOR DE MANIPULAT femeie, în funcție zodie. VEZI ce nativă este vizată

De multe ori, mândria lui caracteristică zodiei trebuie temperată de o parteneră echilibrată, dispusă să lase de la ea pentru a-i face pe plac.

Un Leu acaparează totul în jurul lui, nimeni nu mai poate străluci lângă el.

Fecioară

La prima vedere, un bărbat atent la detalii ar încânta orice femeie. Totuși, nativul Fecioară devine prea meticulos și ajunge să își enerveze partenera. În plus, ploaia de critici care o lovește zilnic pe femeia care stă lângă un astfel de bărbat nu poate să aducă fericire.

Zodiacul DEFECTELOR. De ce Săgetătorii sunt buni PARLAMENTARI, iar de Gemeni e bine să te FEREȘTI

Află ce STIL VESTIMENTAR ți se potrivește în funcție de zodie

Momentele romantice sunt înlocuite cu cele practice, în care totul trebuie să fie ca la carte. Deseori se poate manifesta într-un mod rece faţă de tine, nu pentru că are ceva cu tine, ci pentru că aşa îi este firea. El s-a născut cu o datorie faţă de disciplina de fier şi dedicare pentru muncă. Orice altceva se află pe plan secund.

Bărbatul din zodia Fecioară este conservator şi acceptă cu greu schimbările sau părerile altor persoane. Unul dintre motive este că trebuie să testeze acea idee înainte să o adopte. Ca urmare, un nativ din această zodie nu îşi schimbă aşa uşor obiceiurile care, după părerea lui, sunt deja verificate şi funcţionează.

Comentarii: