HOROSCOP

Ce obiecte îți aduc NOROC în funcție de zodie

Foto: Instagram.com

 

Sunt persoane care se relaxează colecţionând pietre, alţii timbre, poze sau magneți. Astrologii afirmă că obiectul preferat  de fiecare zodie în parte nu este deloc întâmplător, acesta ne poartă şi noroc.

Berbec

Dacă te vei uita vreodată în portofelul unui Berbec, cu sigurnață vei găsi poza unei persoane dragi, pe care de altfel o și laudă mereu. Înainte de un eveniment important în viața lor, Berbecii privesc poza și brusc își schimbă dispoziția. Orice provocare ar avea în față, oricât de grea, ea va fi aborbată  printr-o atitudine pozitivă. Pentru nativii din Berbec, pozele înseamnă mai mult decât niște banale hârtii.

Taur

Taurii sunt salvați mai tot timpul de un creion sau un pix . Îl poartă mereu la ei pentru situațiile neprevăzute. Își notează adrese, numere de telefon care le vor fi utile pentru viitor, iar atunci când se plictisesc folosesc ustensila de scris în scop recreativ.

Cum îți poți curăța fața de coșuri în timp record folosind ingrediente naturale

Truc GENIAL! Cum să scoți rufele CĂLCATE direct din mașina de spălat

Cele mai bune condimente anti-îmbătrânire

Meniuri pentru DIETĂ, în funcție de PERSONALITATEA ta

Ce se întâmplă dacă mănânci fast-food în fiecare zi

Gemeni

Firea comunicativă a Gemenilor cere să fie salvată în situațiile de criză de un simplu carnețel. De obicei, îl personalizează și își notează impresii, sentimente. În acest fel se descarcă, fiind ca și cum ar destăinui lor înșile. Le place să răsfoiască  carnețelui, să rememoreze momentele care au determinat notările și să vadă cum au evoluat ca și persoană.

ALB TOTAL/ 4 Outfit-uri inspirate din stradă

JACHETA de BLUGI. Iată CARE sunt combinațiile preferate de celebrități!

Rac

Oriunde ai merge cu un nativ Rac fii sigur că are la el un aparat de fotografiat sau un telefon performant din acest punct de vedere. Adoră să surprindă momentele și consideră acest obiect norocos pentru că îi întoarce în trecut ori de câte ori le este dor de o persoană sau o situație.

LEGUMA COMPLETĂ care ajută la dietă, reglează sistemul hormonal şi aduce strălucire pielii

Cum arată moştenitoarea de 22 de ani a imperiului Lamborghini

ÎNTREBAREA care te ajută să cumperi cadoul perfect

Cât de mult este influențat somnul tău de ambianța din dormitor. Iată soluțiile pentru a avea un somn odihnitor

Leu

Independenți din fire, Leii au tot timpul în mașină o șurubelniță. Nu se știe când se strică ceva sau cineva are nevoie de ajutor. Este un obiect norocos pentru ei deoarece este multifuncțional și îi scapă de neprevăzut.

Fecioară

De obicei Fecioarele au obiecte purtătoare de noroc de dimensiuni mici și le țin ascunse de străini. Un lănțișor sau un inel nu numai că au încărcătură emoțională, dar le dau o stare de calm. Când vor să găsească o soluție pentru o problemă, cel mai adesea își rotesc inelul pe deget.

Cele mai frumoase modele de sandale WEDGE, pentru vara 2017

Cum scapi de senzaţia de foame şi de pofte cu ajutorul plantelor

De ce este bine să pui leuştean în ciorbă?

Balanță

Balanțele adoră obiectele relaxante, care le amplifică starea creativă, și au tot timpul în casă  ororizante sau uleiuri aromate. Fie că sunt în mașină sau la birou, le folosesc fără reținere și sunt salvate de posibile nevroze.

Scorpion

Scorpionii au dezvoltat o legătură specială cu… penele. Se joacă și le așează prin casă. Le consideră aducătoare de liniște și noroc prin felul cum se lasă purtate de orice adiere. De la mișcarea lor au învățat că uneori e bine să lași lucrurile să meargă de la sine.

Săgetător

Eșarfele sunt obiecte norocoase pentru Săgetători. Nu sunt doar un simplu obiect vestimentar, ci au o încărcătură simbolică. Săgetătorii adoră să poarte eșarfa persoanei iubite, mai ales în lipsa lor, pentru că îi conectează într-un mod special, ca un fel de telepatie.

Vitamine pe stomacul gol? CUM trebuie să luăm vitaminele și suplimentele alimentare

SURPRINZĂTOR! Ceaiul preparat la microunde este mai sănătos. Ce a descoperit un cercetător australian

Capricorn

Capricornii au CD-uri peste tot. Sunt dependenți de muzică și oriunde s-ar afla sparg plictiseala cu un CD pregătit special pentru eveniment. Capricornii folosesc CD-urile și ca obiecte de decor pentru că emană energie, consideră ei.

Vărsător

O brichetă îi salvează pe Vărsători din orice situație. La ei zilele sunt neprevăzute și nu se știe unde îi poartă soarta. De aceea, consideră că o brichetă i-ar putea lumina în orice situație. Să nu te mire dacă vei vedea un astfel de obiect chiar la un nativ nefumător!

Cele mai PREȚIOASE modele de CEASURI pentru femei din 2017

În funcție de zona corpului unde îți apar coșuri, iată de ce AFECȚIUNI suferi

Adidașii Stan Smith. CUM și CU CE să-i porți

Pești

Peștii colecționează pietre, le șterg și vorbesc cu ele. Persoanele născute sub această zodie cnsideră că există un transfer de energie între pietre si oameni. Poartă pietrele ca și bijuterii aducătoare de noroc.

Comentarii: