RELATII

Lucurile pe care NU le spune NIMENI când vine vorba de sex

Dacă generația decrețeilor nu a prins așa ceva, cei născuți după Revoluție se bucură de ”privilegiile” oferite de orele de educație sexuală din școală. Cu toate acestea, aceștia au învățat pe propria piele cât de inutile se pot dovedi uneori, mai ales că de obicei nu vine nimeni cu nimic nou. În plus, tinerilor din ziua de astăzi nici nu le prea îți vine să pună întrebări când parcă şi cel care le face „instructajul” pare stânjenit de moment.

Prin urmare, pe lângă chestiunile de ordin „tehnic”, mai sunt câteva lucruri pe care orice ”practicant” tânăr ar trebui să le cunoască. Iată 8 lucuri pe care nu le spune nimeni când vine vorba de educație sexuală, potrivit zutv.ro

1. Contactul sexual e bine să fie dublat de contact vizual. Atunci când e posibil, evident! Face lucrurile mult mai intense.

2. Nu trebuie să faci ceva care îți creează disconfort, doar ca să nu se supere partenerul sau partenera. Până la urmă sexul trebuie să fie fun pentru amândoi, nu doar pentru unul.

GALERIE FOTO / Cannes 2017 : Pamela Anderson, de NERECUNOSCUT!

Primul turneu internațional al Melaniei Trump ca primă doamnă. Ce ținute a purtat / FOTO

3. Nu face sex neprotejat doar pentru că ți-e ruşine să cumperi prezervative sau pentru că mama o cunoaşte pe doamna de la farmacie (găseşte şi tu alta, dacă asta chiar e o problemă!). O să depăşeşti momentul, promitem! Dacă nu crezi, gândeşte-te ce ruşine îți va fi să te duci după pastile pentru boli cu transmitere sexuală. Deşi şi asta e o chestie care se poate întâmpla oricui şi nu ar trebui să te facă să te simți aiurea.

O NOUĂ modă în rândul tinerelor. Bărbații sunt disperați!

SURPRINZĂTOR! Cât trebuie să dureze o partidă de sex. Te încadrezi?

Ce fantezie romantică are, în funcţie de zodia sub care s-a născut

4. Doamnelor și domnișoarelor, doar pentru că testiculele nu sunt implicate „activ” în actul sexual, nu trebuie să le neglijați! Dacă nu vă e ruşine să faceți sex, n-ar trebui să vă fie ruşine să puneți mâna unde sigur îi place lui iubi.

5. Spune când îți place ceva şi întreabă ce îi place. Nu s-a născut nimeni expert în sex şi nici nu există vreo rețetă universal valabilă.

6. Nu te teme să râzi dacă îți vine să o faci. Sexul nu e vreun examen la care trebuie să te stresezi pentru notă sau vreun deadline pentru un proiect. Enjoy it!

Cafea după beţie? Nici nu te gândi! Cinci metode eficiente pentru a scăpa de mahmureală

FOTO/ Gafă monumentală la Hollywood! Unul dintre sâni i-a ieșit din rochie!

7. Sexul oral nu e ceva ruşinos. Dar dacă nu îți place, nu trebuie să o faci din „obligație” şi nici doar pentru că partenerul sau partenera o face. Dacă tot te apuci, măcar să fii „into it”.

8. Doamnelor și domnișoarelor, penisul nu se rupe (bine, în situații extreme există un oarecare risc!) şi nici nu se sparge. Aşa că nu vă temeți că-l „stricați”. O să fiți surprinse să vedeți că lui  îi place să nu fiți chiar atât de delicate…

Comentarii: