RELATII

MOTIVELE pentru care femeile nu ajung la plăcerea SUPREMĂ…

Foto: Pinterest.com

 

Orgasmul poate fi influenţat de starea de sănătate, atât fizică, cât şi psihică. Dacă bărbaţii îl ating rapid, în cazul femeilor acest proces are legătură cu traumele suferite, cu sentimentele legate de partener sau cu momentele de tandreţe pe care cei doi le trăiesc.

În general, bărbaţii ating mai uşor orgasmul decât femeile, dar orgasmul femeilor ţine mai mult şi este mai intens.

Femeile au nevoie de mai mult timp pentru a atinge pragul de excitaţie premergător orgasmului. De asemenea, implicarea lor este mai profundă şi are o strânsă legătură cu stima de sine, sentimentele pe care le simte faţă de partener, locul şi momentul în care are loc actul sexual.

Ce este important de subliniat în primă instanţă este faptul că orgasmul este obţinut de cei mai mulţi oameni prima dată prin masturbare.

Astfel, masturbarea poate apărea cu mult înainte de începerea vieţii sexuale.

„În cazul bărbatului, experienţa îl poate ajuta să îşi depăşească anumite disfuncţii caracteristice, cum ar fi ejacularea precoce. În cazul femeii, experienţa ii poate releva obţinerea orgasmului vaginal. Ejacularea precoce şi lipsa orgasmului vaginal sunt cele mai întâlnite probleme sexuale ce pot fi remediate prin psihoterapie”, precizează psihoterapeutul Constantin Cornea pentru gandul.info. O persoană nu ajunge la orgasm dacă suferă de anumite afecţiuni.

6 partide de sex pe care ar trebui să le experimentezi ÎNAINTE DE căsătorie

Motivul DISPUTEI dintre Jamie Oliver și un parlamentar din Australia

Mai mult sex duce automat la o relație mult mai fericită, nu? Cercetătorii au aflat ALTCEVA!

În ceea ce le priveşte pe restul, în opinia specialistului, cauzele pot fi multiple:

1. Violul – trauma este imensă şi poate duce la anorgasmie, frigiditate, anorexie, bulimie sau la diverse tulburări psihice sau organice.

2. Partenerul – lipsa experienţei, a preludiului, a postludiului, a sentimentelor, a complimentelor, durata sau tehnica acestuia pot influenţa foarte mult.

Efectele negative ale parfumului în exces: Vei avea mari probleme cu pielea

Ce efecte are asupra sănătății tale LIPSA sexului

SOLUȚIA pentru orgasmul feminin: siguranța emoțională, susțin specialiștii

3. Lipsa de exprimare a dorinţelor sau a fantasmelor în raporturile cu partenerul, pentru a-l ajuta pe acesta să-i înţelagă universul intim.

4. Ejacularea feminină – sunt femei care în momentul orgasmului „ejaculează”. Ne referim la acel lichid eliminat de uretră în momentul orgasmului. Acest „amanunt” le pot face pe femei să nu îşi dorească să îşi uimească partenerul, neştiind cum va reacţiona acesta.

5 .De asemenea, umectarea poate fi considerată de femeie excesivă, iar asta o poate împiedica să atingă punctul culminant.

Comentarii: