SANATATE

Efectele negative ale parfumului în exces: Vei avea mari probleme cu pielea

Foto: Pinterest.com

Îţi place să te dai cu parfum în exces? Pe timp de vară nu e deloc indicat. Efectele pot fi extrem de periculoase. Vei avea mari probleme cu pielea. Avertismentul vine din partea dermatologilor.

SURPRINZĂTOR! Cât trebuie să dureze o partidă de sex. Te încadrezi?

Ce fantezie romantică are, în funcţie de zodia sub care s-a născut

Cum readuci pasiunea în cuplu și după ce ai copii

Parfumul ne ajută să evităm o serie de situaţii neplăcute din punctul de vedere al mirosului pe care îl lăsăm în urma noastră. Fie că avem nevoie de puţină revigorare sau ne-am decis să nu mai facem duş de dimineaţă în favoarea a câteva minute în plus de somn, o sticlă de parfum poate face diferenţa. Acum că vine şi vara, am putea fi tentaţi să apelăm la acest mic „ajutor” puţin mai mult decât în mod obişnuit. Nu este însă tocmai indicat.

De ce NU este bine să mimezi orgasmul

Când se deschide Transfăgărăşanul în 2017

Care sunt cei mai GELOȘI bărbați ai zodiacului

Pentru că nu ne dorim să ne petrecem vara având senzaţia că mirosim a transpiraţie, suntem tentaţi să folosim puţin mai mult parfum decât de obicei de fiecare dată când ieşim din casă, însă specialiştii ne avertizează că aceasta nu este o atitudine corectă în toate situaţiile.

De exemplu, combinaţia dintre parfum şi expunerea la soare poate fi extrem de periculoasă. „Aplicarea parfumului sau a loţiunii aftershave şi expunerea la razele soarelui poate conduce la apariţia unei afecţiuni numite poikilodermie”, avertizează dermatologii, conform csid.ro.

Lucruri pe care NU ai voie sa le faci IMEDIAT DUPĂ ce ai avut orgasm

Sexolog: 5 PROBLEME cu care se confruntă românii în dormitor

Cele șapte tipuri de orgasm la femei. CUM pot fi atinse

Această afecţiune a pielii se manifestă prin hiper şi hipopigmentare, dar şi prin spargerea vaselor capilare şi nu este extrem de cunoscută în rândul populaţiei. Totuşi, trebuie ştiut faptul că ea apare în urma acestui obicei extrem răspândit în rândul populaţiei privitor la folosirea parfumului. Pericolele pot apărea şi atunci când persoanele merg la saună sau folosesc uscătorul de păr foarte aproape de piele.

Comentarii: