SANATATE

Laptele te poate îmbolnăvi de stomac: Combinaţiile INTERZISE de specialişti

Laptele te poate îmbolnăvi de stomac. Nu! Nu este nicio glumă. Deşi este recomandat de către specialişti, acesta are şi mai multe contraindicaţii care trebuie respectate cu sfinţenie. Dacă nu, rişti foarte mult.

Laptele este unul dintre alimentele despre care se știe că are nenumărate efecte asupra corpului uman. Combinarea lui cu anumite produse poate duce la apariția mai multor tulburări în organism, cele mai frecvente fiind bolile de stomac.

Dieta pentru MENOPAUZĂ

SURPRINZĂTOR! Ce ascund de fapt bărbaţii care poartă barbă / STUDIU

REGIM pentru 4 SĂPTĂMÂNI pentru tratarea DEZECHILIBRULUI HORMONAL

Bananele, căpșunile, lămâile și portocalele produc căldură asupra digestiei, iar laptele are efect de răcire. Atunci când aceste alimente ajung în stomac, devin acre, iar acest lucru poate afecta procesul de digestie. În plus, poate fi provocat un dezechilibru al florei intestinale, ceea ce poate fi rău pentru sănătatea ta. Evită această combinație de alimente!

Laptele este un aliment complet și concentrat, deoarece este bogat în substanțe nutritive, iar sistemul digestiv are nevoie de timp pentru a-l digera. Combinarea lui cu alte proteine, carnea, va pune presiune asupra stomacului. În plus, laptele, spre deosebire de alte alimente, nu este defalcat în duodenul intestinului subțire. Prin urmare, stomacul nu își secretă sucurile digestive atunci când mâncăm lapte. Prin urmare, aceasta este una dintre combinațiile de alimente nerecomandate.

Cafeaua cu SARE: Noua fiţă recomandată de specialişti

Cum să porți blugii pentru a părea mai SLABĂ

Ți se spune mereu să bei 2 litri de apă pe zi, dar ai idee DE CE?

Această combinație de alimente cauzează acumularea de toxine în organism, care, în timp duc la apariția mai multor boli. În plus, poate avea efect și asupra pielii, generând mai multe afecțiuni dermatologice. De asemenea, cele două produse pot provoca obstrucții în diferite canale ale corpului, cauzând probleme circulatorii și cardiace, anunţă click.ro.

Nu vei mai mânca niciodată acest tip de pește! Iată DE CE

Hainele noi trebuie splălate înainte de a le purta?

Apa de la robinet. Renunțăm de tot la ea, la bucătărie?

Sarea și laptele au proprietăți antagonice. Așadar, atunci când acestea două sunt utilizate ca bază pentru diferite feluri de mâncare, pot avea efecte negative asupra organismului.

Comentarii: