AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit LIFESTYLE

Mai mult sex duce automat la o relație mult mai fericită, nu? Cercetătorii au aflat ALTCEVA!

 

Atunci când un cuplu face sex mai des, relația este mult mai reușită. Pare evident, nu?

Poate nu. Cercetările anterioare privind legătura dintre frecvența sexuală și calitatea relațiilor nu au putut să stabilească în mod clar o legătură între cele două variabile.

Iar explicația este simplă. De exemplu, numărul actelor sexuale nu are ca urmare, în mod automat, și satisfacția înregistrată de parteneri. calitatea. Ai putea avea parte de multe partide de sex, care să nu îți ofere nicio plăcere, sau sau ai putea avea parte o partide memorabile, dar mai rar.

De asemenea, este greu de spus ce înseamnă cu adevărat frecvența, deoarece noțiunea de ”numărul partidelor sexuale” poate avea înțeles cu totul diferit pentru diferite persoane, evaluarea acestora fiind subiectivă și pornind de la așteptările fiecăruia. Cu alte cuvinte, dacă un cuplu face sex de două ori pe săptămână, unul dintre parteneri poate considera acest lucru mai mult decât a sperat, în timp ce celălalt consideră că este prea puțin, scrie scienceofrelationships.com.

De asemenea, este posibil ca aceste explicații să nu cuprindă întregul fenomen. Poate exista o explicație mai simplă pentru motivul pentru care frecvența sexuală nu este strâns legată de satisfacția relațiilor. Poate că cercetătorii nu au pus întrebările potrivite atunci când au intervievat subiecții studiului, sau, mai precis, nu au pus întrebarea în cel mai bun mod posibil.

Horoscop luna MAI 2017: suflu nou, elan și forță, dar ne expune și la pericole

Care sunt locurile în care femeilor le place să fie atinse și pe care bărbații le neglijează întotdeauna

Care este numărul perfect de parteneri sexuali?

Pentru a testa dacă modalitatea de intervievare a subiecților studiului are sau nu importanță în stabilirea corelației între numărul relațiilor avute și satisfacția înregistrată de parteneri, cercetătorii de la Universitatea de Stat din Florida și de la Universitatea din Tennessee au testat legătura dintre frecvența partidelor sexuale și calitatea relațiilor dintre parteneri prin măsurarea satisfacției conjugale în două moduri diferite.

Prima abordare a fost chestionarea explicită și directă, care a implicat întrebări directe, cum ar fi cât de mult o persoană a fost de acord cu afirmații precum „avem o căsnicie bună” și a răspunde la întrebări precum „Cât de mulțumit ești cu partenerul tău?”

De menționat că aceasta a fost și metoda de chestionare în studiile anterioare care însă nu au reușit să găsească o legătură cauzală puternică între frecvență și satisfacție.

JOCURILE erotice, menite să reaprindă pasiunea între parteneri

Ce dezvăluie DATA NAȘTERII despre modul în care faci dragoste

Totuși, cercetătorii au testat și o modalitate mai indirectă de a evalua modul în care o persoană simte (adică explicațiile date automat de persoana intervievată). Pentru a face acest lucru, cercetătorii au analizat răspunsurile date foarte repede ( de ordinul milisecundelor) de către participanți, prin evaluarea cuvintelor pozitive și negative pe care aceștia le-au asociat cu imaginea partenerului lor.

Cercetătorii au determinat satisfacția relațiilor avute de subiecții testării în funcție de timpul necesar pentru a recunoaște un cuvânt pozitiv sau negativ.

Participanții care au identificat mai repede cuvintele pozitive și mai greu cuvintele negative au fost considerați mai satisfăcuți.

Beneficiul acestei modalități de testare este că acest tip de analiză oferă o imagine clară asupra reacției imediate și nemijlocite a subiecților intervievați, fără oferi acestora timpul necesar să judece, să analizeze și, prin aceasta, să-i cenzureze, răspunsul. În final, cercetătorii au cerut participanților să indice „de câte ori au avut relații sexuale cu partenerul lor în ultimele 4 luni”.

ȘOCANT! Sexul cu un robot humanoid va deveni o practică comună din anul 2025

De ce bărbații sunt atrași de femeile MATURE

40 de ani? Cum să îți schimbi rutina zilnică pentru a rămâne în formă

Două studii, fiecare având ca subiecți peste 100 de cupluri căsătorite, au relevat, în concordanță cu cercetările anterioare, o asociere slabă între frecvența sexuală și gradul explicit de satisfacție.

Cu toate acestea, frecvența sexului a fost semnificativ asociată cu măsurarea automată a satisfacției relațiilor. Cu alte cuvinte, atunci când oamenii căsătoriți au raportat mai multe acte sexuale, au oferit mai repede cuvinte pozitive la adresa partenerul lor.

Comentarii: