LIFESTYLE

Primul turneu internațional al Melaniei Trump ca primă doamnă. Ce ținute a purtat / FOTO

 

Preşedintele american a plecat, vineri, în primul său turneu internaţional, care îl va aduce și în Europa. Însoțit de prima-doamnă, Melania, Donald Trump a vizitat Arabia Saudită, iar acum se află în Israel, urmând ca pe 25 mai să ajungă la Bruxelles, la un summit informal al NATO, iar pe 26 şi 27 mai, să participe în Sicilia la reuniunea G7. Pentru acest turneu, Melania Trump a ales să poarte ținute elegante, menite să-i pună în valoare silueta.

La plecarea de la reședința președintelui, prima-doamnă a îmbrăcat un pulover alb cu mânecă lungă marca Max Mara și o fustă de piele cărămizie, creație Hervé Pierre, cu cusături proeminente de culoarea fildeșului.

Foto: Facebook White House
Foto: Facebook White House

Pentru vizita în Arabia Saudită, prima doamnă a ales să nu-și acopere părul, decizie criticată de unii internauți și lăudată de alții. În schimb, a ales o ținută conservatoare compusă dintr-o salopetă neagră cu mânecă lungă, asemănătoare cu hainele lungi și închise la culoare purtate de femeile arabe. Melania a ales să o accesorizeze cu o curea lată aurie și un colier masiv.

Dieta Anei Aslan, femeia care a învins bătrânețea

Sfatul nutriţionistului: Nu mânca niciodată aceste fructe dacă eşti la dietă

Exerciții fizice simple care îți vor îmbunătăți considerabil viața sexuală

Melania a purtat mai multe ținute de-a lungul acestui weekend, de la rochia trei sferturi de tip army, cu curea maro în talie, la costumul alb cu pantofi stiletto negri.

Foto: Facebook White House

La una dintre petrecerile din Arabia Saudită, Melania a ales să poarte o rochie lungă, fucsia, de tip capă, accesorizată cu un colier statement.

La sosirea în Israel, Melania Trump a purtat un deux-pieces alb.

GALERIE FOTO / Cannes 2017 : Pamela Anderson, de NERECUNOSCUT!

Cum fac sex italienii. Practica bizară care îi face să fie unici în lume!

Comentarii: