RELATII

Cum fac sex italienii. Practica bizară care îi face să fie unici în lume!

Foto: Twitter.com

 

Un nou raport arată că un sfert din cuplurile căsătorite din Italia fac sex în grup, se arată într-un articol din La Stampa.

Cotidianul italian arată că aproximativ 500.000 de cupluri fac schimb de parteneri în cadrul unor cluburi private, iar alte câteva mii preferă locaţii „clasice, cum ar fi parcările, plaje amenajate special şi chiar şi în cimitire”, informează The Independent.

În Italia există şi o organizaţie care protejează drepturile practicanţilor de swapping (schimbarea de parteneri sexuali – se mai numeşte şi swinging), numită „Federaţia Internaţională pentru Protecţia Drepturilor şi Libertăţilor”.

4o de ani? Evită aceste GREȘELI în dormitor

Exerciții fizice simple care îți vor îmbunătăți considerabil viața sexuală

Organizaţia are 500.000 de membri care se întâlnesc în cele peste 200 de cluburi private din toată Italia pentru a face schimb de parteneri sexuali, însă specialiştii spun că, în fapt, cifrele sunt mult mai mari. Cifra celor care practică swappingul în Italia s-ar putea ridica la două milioane de persoane.

Cum poți slăbi, în funcție de zodie

Marele secret al produselor cosmetice: Află când expiră acestea cu adevărat

Cum i-a șocat Melania Trump pe șeicii aflați în capitala saudită/ GALERIE FOTO + VIDEO

Vârsta medie a participanţilor de sex masculin este de 43 de ani, iar a femeilor de 35. Majoritatea „swapperilor” nu au griji pe plan financiar, sunt contabili, doctori, fotbalişti şi chiar politicieni, şi de cele mai multe ori recurg la astfel de practici pentru că viaţa de cuplu tinde să devină „plictisitoare” după un timp.

Comentarii: