RELATII

Femeile sunt mai tentate să-și înșele partenerii dacă NU sunt ajutate de aceștia la treburile casnice

Foto: Pinterest.com

Femeile sunt mai predispuse să-i înșele pe bărbații care nu le ajută la sarcinile gospodărești, potrivit unui studiu efectuat în Franța.

Cercetarea, la care au participat 10.000 de femei abonate ale Gleedon, un site de top dedicat persoanelor căsătorite și care au călcat strâmb în căsnicie, sugerează că cel mai bun mod în care poate fi cucerită o femeie este prin a spăla vasele și da cu aspiratorul, informează cotidianul The Telegraph, citat de Agerpres.

73% dintre membrele site-ului care au fost chestionate pe tema infidelității pretind că au recurs la acest pas din cauza faptului că partenerii lor de viață nu participau la activitățile din gospodărie, precum curățarea toaletei sau golirea mașinii de spălat.

Gleeden, care și-a început activitatea în Franța iar acum este prezent în mai multe țări, a lansat un sondaj de amploare în încercarea de a afla motivul principal pentru care femeile sunt tentate să calce strâmb.

Vitamine pe stomacul gol? CUM trebuie să luăm vitaminele și suplimentele alimentare

Cele mai frumoase modele de sandale WEDGE, pentru vara 2017

Răspunsul care a apărut cel mai des a fost: „Nu s-a ocupat îndeajuns de mult de treburile casnice zilnice”, relatează site-ul LeBonbon.

Cum scapi de senzaţia de foame şi de pofte cu ajutorul plantelor

De ce este bine să pui leuştean în ciorbă?

86% dintre respondente au declarat că au fost profund afectate de tendința bărbaților lor de a evita sarcinile gospodărești, iar 84% au spus că au avut parte de certuri din această cauză.

Comentarii: