NUTRITIE RELATII

Nutriţioniştii avertizează: aceste alimente îţi taie pofta de sex !

Foto: Pinterest.com

Puține cupluri știu, însă există anumite alimente care, consumate înainte de o partidă de sex, pur și simplu o distrug, atrag atenția nutriționiștii.

Ceaiurile relaxante cu efect sedativ trebuie evitate înainte de o partidă de sex, deoarece acestea scad libidoul şi provoacă somnolenţă, avertizează medicii nutriţionişti. Pe lângă ceaiuri, dacă vrei să ai parte de o partidă de amor intensă, trebuie să eviţi alcool rafinat şi fumatul intensiv.

Alcoolul rafinat, consumat chiar şi în cantitate redusă (50 ml), indiferent de tipul lui, care este peste 15 grade, amestecat cu temperaturile crescute din perioada verii, dau pe lângă starea de moleşeală şi senzaţia de disconfort, deoarece acesta fermentează.

Pe lista alimentelor „aşa nu” se găsesc şi ceaiurile antistres, deoarece dorinţa de a dormi este mai mare decât cea de a întreţine raporturi sexuale cu partenerul.

Sfaturi utile ale specialiştilor: Ce trebuie să mănânci pentru a îți creşte părul

DURATA ideală a programului de exerciții fizice pentru slăbit

Lucruri pe care NU ai voie sa le faci IMEDIAT DUPĂ ce ai avut orgasm

Chiar şi ţigările scad libidoul. Persoanele care fac abuz de ţigări nu mai au dorinţa de întreţine raporturi intime cu partenerul, pentru că circulaţia sanguină scade, la fel şi libidoul, scrie girly.ro.

Foto: Pinterest.com
Comentarii: