NUTRITIE

Sfaturi utile ale specialiştilor: Ce trebuie să mănânci pentru a îți creşte părul

Sfaturi extrem de utile din partea specialiştilor. Te-ai întrebat mereu ce trebuie să faci pentru a avea un păr lung şi frumos. Iată că acum s-a aflat secretul. Totul ţine de alimentaţie. 

Ce trebuie să mănânci pentru a avea un păr de invidiat? Îţi spunem noi.

Toate femeile visează să aibă un păr lung, dar şi sănătos. Nu toate reuşesc însă acest lucru. Secretul stă în alimentaţie. Dacă măştile de păr sau celelalte produse din comerţi nu te ajută, înseamnă că trebuie să începi să controlezi tot ceea ce mănânci.

Orgasm de 60 de secunde? Ce trebuie să faci pentru a-l obține

Sunt câteva alimente pe care dacă le consumi părul tău va crește garantat și visul tuturor femeilor care își doresc păr lung va fi împlinit.

Ouăle nu sunt bune doar pentru a face mască pentru păr, ci și pentru a le consuma pentru creșterea părului. Se pare că aminoacizii pe care ouăle îi conțin ajută la creșterea părului, dar îl face și mai strălucitor.

Avocaderia, restaurantul newyorkez cu meniul dedicat fructului avocado

Carnea de pui se pare că este extrem de benefică pentru creșterea părului pentru că aceasta conține proteină animală, care crește producția de keratină, conform Realitatea TV. Somonul este bogat în vitamine și Omega 3, dar și alți acizi care stimulează creșterea părului.

Comentarii: