RELATII

Orgasm de 60 de secunde? Ce trebuie să faci pentru a-l obține

Știai că poți avea un orgasm care să țină 60 de secunde? Specialiștii susțin că lucrul acesta este posibil dacă vei ține cont de anumite reguli. În general, orgasmul femeilor durează între 6 secunde și 30 de secunde.

Iată ce trebuie să știi pentru a avea un orgasm de 60 de secunde:

Destindeți atmosfera, prima regulă

Este una dintre regulile de care ar fi bine să țineți cont. Este important să fii relaxată. Și, de asemenea, este bine să te concentrezi doar asupra plăcerii. Astfel, cresc șansele să ai un orgasm de lungă durată și să te bucuri de mai multe momente de plăcere.

Așadar, starea de spirit este foarte importantă. Dacă nu ai o stare foarte bună, atunci este bine să faci ceva în acest sens. Poate fi vorba de un masaj pe care ți-l poate face partenerul de cuplu.

De asemenea, este indicat să vă concentrați asupra momentului, să îl trăiți, fără a fi deranjați de factori externi. Așa că este bine să închideți telefoanele, să aveți ușa încuiată și lumina stinsă. Puteți asculta muzică și puteți aprinde lumânări pentru a crea o atmosferă romantică.

Cum să porți ACEEAȘI pereche de blugi în 3 STILURI DIFERITE

NU RATA! Ce ochelari de soare sunt la modă în 2017

Adio PERDELE! Vezi ce se poartă în acest an

Nu uitați! Preludiul este foarte important

Acceptă săruturile și atingerile partenerului de cuplu. De asemenea, este bine să te asiguri că și tu faci același lucru pentru el. Lăsați-vă purtați de val și bucurați-vă unul de celălalt. Cel mai important este să nu săriți peste preludiu.

Complimentele au rolul lor, îndepărtând starea de nesiguranță a partenerilor

Nesiguranța unuia dintre voi va duce la inhibarea plăcerii. De aceea este bine să îi faci complimente și să îl asiguri astfel că îți place ceea ce face. Astfel, nu numai că vei ajunge la orgasm, dar poate fi unul care să țină aproape un minut.

Adevărul despre dependența de sex. Dezvăluirile experților

Totul despre SEX-APPEAL și cum poți să fii SEXY

ȘOCANT De ce femeile își doresc SEX dur?

Nu săriți etapele!

Cu cât există mai multe acte sexuale într-o partidă de amor, cu atât cresc șansele ca orgasmul să fie unul intens. Nu sărițe etape și vei vedea că rezultatele vor fi surprinzătoare.

Comentarii: