REVIEW

Mirosurile care ALUNGĂ țânțarii. Iată ce trebuie să faci

Foto: Pinterest.com

 

Pentru a scăpa de țânțari, poți folosi anumite trucuri simple și eficiente. Află care sunt mirosurile care alungă țânțarii. Folosește-le pentru a scăpa de aceste insecte supărătoare.

1. Pune în casă o sticluță cu extract natural de eucalipt. Va ține departe țânțarii de casa ta.

Cum să îți menții MENȚII manichiura o durată mai lungă

Cât de NOCIVE sunt efectele aerului condiționat asupra pielii tale

2. Vei ține insectele departe dacă te speli cu o fiertură obținută din rădăcini de pelin. Mărunțește o mână de rădăcini de pelin și pune-le într-un litru și jumătate de apă. Lasă-le să fiarbă, apoi lasă-le la infuzat pentru 20 sau 30 de minute. Spală-te apoi cu acest ceai și astfel insectele nu vor mai reprezenta o problemă.

Foto: Pinterest.com

3. Poți folosi ulei de cedru. Acesta alungă nu numai țânțarii, dar va ține departe și gândacii și muștele.

4. Dacă preferi o ieșire în natură, atunci nu trebuie să îți faci griji în privința țânțarilor. Tot ce trebuie să faci este să pui pe foc câteva crengi de ienupăr și astfel insectele nu vor mai fi o problemă.

Mango ajută la slăbit DOAR dacă este CORECT consumat

Temperatura potrivită la care trebuie setat aerul condiţionat pe timp de CANICULĂ

Stai toată ziua în fața calculatorului? Iată DE CE ar trebui să mănânci goji!

5. Poți pune în casă câteva crengi proaspete de boz. Acestea vor ține la distanță țânțarii. Mirosul frunzelor de roșii are același efect.

Foto: Facebook.com

6. Pot fi utile anumite uleiuri esențiale. Vorbim despre uleiul esențial de cuișoare, busuioc, anason sau eucalipt. Aplică o soluție care conține apă și ulei esențial. Pune apă într-un pahar, după care adaugă 5 – 10 picături de ulei esențial, la alegere. De asemenea, pentru a obține rezultatul dorit, pune câteva picături de ulei pe o suprafață fierbinte, cum ar fi o tigaie, o lumânare etc. Ai putea chiar să pui câteva picături din aceste uleiuri pe o bucată de vată pe care apoi o vei lăsa pe pervaz.

Comentarii: