LIFESTYLE

Elena Udrea și-a botezat fetița în ziua și la ora la care a născut-o, acum un an! Traian Băsescu nu a fost nașul!

sursa: Libertatea

”E un moment pe care doar cine are copii poate să îl înțeleagă. Mă uit la ea și mi se face pielea de găină. Iubirea de mamă nu e de pe pământ, e o iubire dată de la Dumnezeu. Mă uit la ea și văd că există și cât de minunată este, așa minunată cum e orice copil”. În această stare de emoție a așteptat fostul ministru ziua de astăzi. Ziua în care fetița ei, Eva Maria, a împlinit un an și a primit, în sfârșit, și Sfânta Taină a botezului.

Elena Udrea și Eva Maria s-au asortat la zâmbete și mai ales la ținute, când au pășit pe poarta Mănăstirii Cașin. Pe  20 septembrie, la ora 14, fetița Elenei Udrea și a mult mai tânărului partener, Adrian Alexandrov, a fost creștinată într-un lăcaș ticsit de flori albe. Exact așa cum visase mama ei și cum a plănuit.

Copila care a venit pe lume în exil, când mama ei era fugită în Costa Rica, a fost îmbrăcată ca o prințesă, într-o rochiță ivoire, creată pentru ea de Dana Budeanu. Și rochia mamei ei a fost o creație a aceluiaș designer, iar fosta ”blondă de la Cotroceni” a fost o adevărată apariţie. Îmbrăcată în dantelă în aceeaşi nuanţă precum fiica ei, mulată pe corpul lucrat în sala de forță, pantofi stiletto, păr perfect întins și manichiură impecabilă, Elena Udrea a părut ieșită din cutie, .

Emoționată peste măsură, Elena Udea a fost scumpă la vorbă. „Este cel mai important moment din viaţa mea după cel în care am născut”, s-a limitat să declare fostul ministru al turismului.  A lăsat-o în prim-plan pe Eva Maria căreia i-a dat voie să pășească, însă fetița și-a dorit mai mult… suzeta. Dacă nu ar fi avut cum să se întoarcă în țară, Elena Udrea a mărturisit că ar fi creștinat-o pe micuță în Costa Rica până la urmă. Și a mai spus și că Traian Băsescu nu este nașul fetei.  De altfel, cele două perechi de nași sunt doar niște prieteni vechi care nu sunt persoane publice, iar Udrea nu i-a trecut nici măcar pe invitațiile la botez.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Eva Maria s-a născut în exil

Un exil forțat, pentru că Elena Udrea a părăsit țara și s-a refugiat în Costa Rica, de teamă să nu revină după gratii. Fost ministru al Turismului în perioada 22 decembrie 2008 – 9 februarie 2012, Elena Udrea a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018, pentru a scăpa de condamnare din dosarul „Gala Bute”.

Dar nici în Caraibe, Elena Udrea n-a scăpat de pușcărie.  Pe 3 octombrie 2018, la fix trei săptămâni după nașterea fetiței sale, a fost ridicată din stradă, în timp ce-și plimba bebelușul cu bona. A fost băgată în arest în baza unor mandate Interpol, emise la cererea României după condamnarea la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu.

În decembrie 2018, Elena Udrea a fost eliberată, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis suspendarea executării pedepsei. Decizia a fost o consecinţă a hotărârii CCR prin care constituirea completurilor de cinci judecători de la Instanţa Supremă a fost declarată nelegală. Pe 8 iulie 2019, Elena Udrea a renunțat la cererea de azil politic în Costa Rica și a revenit în țară cu fetița și cu mama ei.

 

 

Comentarii: