LIFESTYLE

Gina Pistol și Smiley, în gura Zăvorancei: “O familie foarte forjată în jurul căreia este acum foarte mare interes”!

Ei, dar își imagina cineva cumva că Gina Pistol și Smiley vor scăpa de tirul Oanei Zăvoranu? Că nu vor fi luați și ei în colimator? Dacă da, este total greșit pentru că Zăvoranca vede tot și nu ratează nimic.

Cum era să nu observe Oana că Gina Pistol ”se rupe în aronduri”, mai ales după ce a născut? Tocmai ea care e dușmanul declarat al influencerelor de pretutindeni n-avea cum.

Și iată că le-a venit rândul Ginei și partenerului ei. Despre care diva din Dorobanță zice nici mai mult nici mai puțin că formează “o familie foarte forjată în jurul căreia este acum foarte mare interes”.

“Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un hight așa.

După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine…mocangeală la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zăvoranu.

CITEȘTE ȘI: Kate Moss dezvăluie trucul ei de frumusețe pentru o PIELE NETEDĂ

„Previziunile” Zăvorancei

Oana Zăvoranu nu s-a oprit la a-i critica pe prezentatoare și pe cântăreț. Ci a și avansat o ipoteză în ceea ce privește momentul în care Gina și Smiley își vor arăta copilul publicului. T

“Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune (…) și în momentul în care va fi destul de generoasă suma ce credeți? Minune! Surpriză!

Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm”, a mai explicat bruneta.

 

 

Comentarii: