HOROSCOP

HOROSCOP 27 martie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Este greu să vă menţineţi picioarele pe pământ astăzi, dragi Berbeci. Probabil veţi fi prinşi într-o stare aeriană, fantezistă, lucru care vă poate ţine departe de toate lucrurile care se întâmplă în jurul vostru. Fiţi vigilenţi, staţi cu ochii în patru, o persoană din cercul apropiat de cunoştinţe s-ar putea să aibă mare nevoie de ajutorul vostru. Acordaţi suportul de care are nevoie.

Taur
Taurii au şansa de a se odihni în acest weekend, mai ales dacă şi-au terminat toate proiectele şi sarcinile din timp. Meritaţi o zi de răsfăţ după toată munca deusă în ultima vreme. În ceea ce rpiveşte dragostea s-ar putea să fiţi nevoiţi să purtaţi o discuţie serioasă cu persoana iubită. Ar putea apărea conflcite neaşteptate tocmai din lipsa comunicării eficiente între voi.

Gemeni
În calitate de Gemeni, mintea voastră hiperactivă tinde să se descurce astăzi. Lăsaţi totuşi treburile pentru mai târziu şi odihniţi-vă în prima parte a zilei. Ieşiţi în aer liber sau reamenajaţi interiorul casei. Faceţi ceea ce puteţi pentru a vă simţi mai bine, pentru a scăpa de stresul acumulat în ultima perioadă. Aţi putea primi veşti despre o schimbare la muncă în viitorul apropiat, fiţi atenţi şi luaţi deciziile potrivite pentru a obţine succesul.

Rac
Nativii se află în circumstanțele ideale pentru îndeplinirea obiectivelor artistice, dar nu neapărat pentru eforturile ce implică realitatea imediată. Sunteţi prinşi cu mai multe proiecte şi vă stresează ideea că trebuie să le duceţi la capăt în cel mai scurt timp posibil. Un coleg de muncă o să vă binedispună şi o să vă arate partea plină a paharului.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Leu
Simţiţi nevoia de evadare, de relaxare. Sunteţi mai romantici în această perioadă, iar partenerul de cuplu apreciază eforturile pe care le depuneţi pentru consolidarea relaţiei. Se prea poate ca în viaţa voastră să apară o serie de schimbări. Trebuie să le îmbrăţişaţi şi să nu uitaţi că modificările sunt necesare mai ales în anumite etape ale vieţii.

Fecioară
Este probabil ca dezvăluiri importante să vi se arate, precum și o claritate izbitoare în ceea ce privește problemele sufleteşti, așa că nu vă fie teamă să vorbiți despre ce simțiți. Compania unui prieten pe seară o să vă facă să deveniţi nostalgici. Depănaţi amintiri, vorbiţi despre trecut şi viitor. O stare de bine vă cuprinde în acest weekend.

Balanță
Balanța acordă o atenție deosebită poveștilor din relațiile amoroase ale altora, care se învârt în jurul unor discuţii are prietenilor. Planeta voastră conducătoare, Venus, se află astăzi strâns legată de Soare. Această pereche energetică strălucește o lumină revelatoare asupra nevoilor dinamicii actuale a relației și a nevoilor dvs. ca individ. Este probabil ca dezvăluiri importante și de o claritate izbitoare să aibă loc, în ceea ce privește problemele inimii, așa că nu vă fie teamă să vorbiți despre ce simțiți.

Scorpion
Scorpionul trage în două direcții diferite. Luna din Fecioară lucrează pentru a vă atrage atenția asupra persoanelor importante din viața voastră (acei prieteni sau aliați cu care s-ar putea să fi pierdut contactul momentan). Cealaltă față a monedei este reprezentată de unirea Soarelui cu Venus, care definește valoarea, ajutându-vă să reglați fin dorințele pe care doriți să le vedeți manifestate în tot ce faceţi.

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Săgetător
Săgetătorul are revelații importante, care se fac astăzi cunoscute în inima sa. Ascultați cu atenție narațiunile emergente în jurul acțiunii creative, al romantismului și al jocului, care imploră să fie auzite, pe măsură ce soarele dătător de viață se îmbină cu Venus. Această uniune oferă un moment rar de claritate în legătură cu nevoile dvs. de relație. În altă parte, luna din Fecioară îți trimite atenția asupra aspirațiilor tale.

Capricorn
Este momentul în care ar fi bine ca nativii zodiei Capricorn să încerce să-și încarce bateriile. De asemenea, încearcă să cauți compania oamenilor pozitivi, doar așa vei putea să privești viitorul cu optimism. Stai mai mult lângă cei dragi şi dedică mai mult timp activităţilor care îţi provoacă plăcere. Nu ai nevoie lângă tine de persoane care să-ți taie aripile sau care îți aduc tot felul de critici. Nu lăsa pe nimeni să te destabilizeze din punct de vedere emoțional.

Vărsător
Astăzi, nativii din zodia Vărsător nu ar trebui să se grăbească să ia decizii importante. Dacă vi se face o ofertă de muncă, găsește o scuză ca să poți amâna un răspuns. Ai nevoie de mai mult timp pentru a reflecta asupra unei decizii. În plan amoros, pot să apară probleme dacă nu eşti sincer cu persoana iubită. Există riscul ca jumătatea ta să reacţioneze nu tocmai plăcut dacă te prinde cu minciuna. Sinceritatea este cea mai bună şi te poate scoate din încurcătură.

Pești
Pentru zodia Peşti ziua de sâmbătă va fi una cu adevărat specială. O întâlnire cu o persoană necunoscută ți-ar putea schimba complet viața, iar asta te umple de entuziasm. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să lasi destinul să-și continue cursul, fără a încerca să-l forțezi. Dacă ai încredere în tine, vei reuși lucruri pe care nici măcar nu îndrăznești să le visezi. Seara, veţi primi veşti care vor influența decisiv relaţia ta de dragoste.

 

 

Comentarii: