HOROSCOP

HOROSCOP 3 decembrie 2023

Foto: Pinterest.com

HOROSCOP 3 decembrie 2023

Berbec

Începe să te ocupi de lucruri noi. Experimentează, mai ales în ceea ce privește arta. Luna intră în Leu, sectorul tău de creativitate. Acesta este momentul perfect pentru a începe un hobby artistic sau pentru a încerca un nou obicei de a scrie scrisori prietenilor cu care vrei să rămâi în contact.

Taur

Este timpul să te gândești pe termen lung când vine vorba de oamenii pe care îi adori. Luna intră în Leu, sectorul tău de familie.

Familia poate însemna multe lucruri pentru tine și, din moment ce Mercur conduce mintea, ia în considerare care poate fi definiția pe care ai vrea să o asociezi cu familia.

Gemeni

Dacă ești puțin predispusă la bârfă, încearcă să eviți să vorbești despre ceilalți. Luna intră în Leu, sectorul tău de comunicare. S-ar putea să fii cea care le spune adevărul în față. Dacă ți s-au încredințat anumite lucruri pe care nu ar trebui să le spui mai departe, fii un om bun. Nu te deschide în jurul oamenilor nepotriviți.

CITEȘTE ȘI: Obiceiul păstrat din moși strămoși: Cum pregătești pomana porcului – Detaliul care îi asigură gustul delicios

Rac

Ai putea fi predispusă să cumperi lucruri, dar cel mai bine este să te gândești la acest aspect pe termen lung. Luna intră în Leu, sectorul tău de bani. Chiar contează numărul de cadouri pe care o persoană le deschide? Nu ești în competiție cu ceilalți. Gândește simplu și oferă în schimb din ce în ce mai mult din tine, recomandă catine.ro.

HOROSCOP 3 decembrie 2023

Leu

Uită-te în oglindă și asigură-te că îți place ceea ce vezi. Luna intră în semnul tău și îți activează sectorul identității personale. Acesta este momentul perfect pentru a începe să îți stabilești rezoluțiile. Asigură-te că dorințele tale sunt pe cale să se împlinească. Dacă nu o faci tu, atunci cine?

Fecioară

Când vorbești cu Universul și cu puterea ta superioară, nu uita să te rogi pentru toți cei pe care îi întâlnești în viața ta. Luna intră în Leu, sectorul tău de spiritualitate. Acesta este un moment minunat pentru a cultiva dorințele de a te conecta cu ceilalți.

CITEȘTE ȘI: Portocalele pot fi periculoase! Evită-le dacă suferi de această boală

Balanță

Ieși în evidență într-un mod frumos, iar asta îi atrage pe oameni la tine. Ei vor să fie prietenii tăi. Luna intră în Leu, sectorul tău de prietenie, în special în cele din parteneriate de afaceri. Acesta este un moment minunat pentru a crea cărți de vizită și pentru a programa întâlniri cu colegii de serviciu.

Scorpion

Acesta este timpul tău să strălucești în domeniul carierei. Luna intră în Leu, sectorul tău de carieră și te simți bine să te descurci în domeniul tău de interes. Lucrează mai inteligent. Dacă există obstacole care îți afectează cariera, apelează la departamentul HR și profită de funcția de consiliere.

HOROSCOP 3 decembrie 2023

Săgetător

Poate că ai o grămadă de cărți pe care ai dori să le citești, dar încă nu ai ajuns la ele. Din fericire pentru tine, Luna intră în Leu, sectorul tău de educație. Acesta este un moment minunat pentru a cerceta școli sau pur și simplu pentru a citi despre subiectele despre care vrei să înveți mai multe. Poți stabili un program pentru o seară de întâlnire cu prietenii pentru a vorbi despre lucrurile pe care le învățați.

CITEȘTE ȘI: Te temi de efectele negative ale cafelei? Care este cea mai sănătoasă metodă de preparare, prin care se elimină riscurile

Capricorn

Zidurile au urechi în zile ca azi. Luna intră în Leu, sectorul tău de secrete. Oamenii pot demonstra o doză suplimentară de curiozitate față de viața ta. Dacă nu vrei ca problemele tale personale să fie împărtășite fără consimțământul tău, încearcă să eviți să vorbești despre ele la serviciu sau în preajma unor persoane care ar putea duce vorba mai departe.

Vărsător

Acesta este un moment minunat pentru a te conecta la un nivel apropiat cu ceilalți. S-ar putea să întâlnești un suflet pereche sau să găsești pe cineva cu care îți place să vorbești și pe care l-ai întâlnit pe o aplicație de întâlniri. Luna intră în Leu, sectorul tău de angajament, iar acesta poate fi momentul tău să te conectezi în sfârșit cu o persoană care te place la fel de mult pe cât o placi și tu.

Pești

Cu ce îți petreci timpul? Aceasta este o întrebare grozavă, mai ales dacă încerci să îți îmbunătățești productivitatea. Luna intră în Leu, sectorul tău de rutine, așa că lucrează la programul tău. Încearcă să nu tăi din colțuri, dar vezi cât de bine îndeplinești sarcinile în funcție de nivelul lor de promptitudine și efort.

Comentarii: