X

Iulia Albu, atac la `zâna surprizelor`! Ce nu i-a convenit excentricului critic de modă: `Care e stilul tău de viață?`

De ”Poliția modei” n-a scăpat nici ”Zâna” Andreea Marin. Iulia Albu a luat-o la țintă pe Andreea Marin, pe care a prins-o în flagrant delict de… pantofi cu toc cui la ea acasă.

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…) Erai în papuci la tine în casă – pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă – și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?”, a spus Iulia Albu, la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de neratat pentru doamne: Secretele pe care trebuie să le ştii când oferi un parfum unui bărbat

Însă pe Andreea Marin nu prea o interesează ce comentează excentricul fashion editor. Sau cel puțin așa a susținut vedeta tv la „Sosuri iuți” ale lui Măruță, acolo unde a numit-o pe Iulia «scorpia» din showbiz: „Iulia Albu, dar nu cred că e o jignire. Ea vrea așa. Oricum, cuvântul ăsta poți să îl folosești și ca alint”.

„Cât despre comentariile la ținutele mele, îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta ceva despre mine într-un fel neplăcut aș spune, dar sunt antrenată pentru succes. Las vorbele să curgă și eu îmi văd de drum”, a mai comentat „Zâna Surprizelor”.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro