RELATII

Sfaturi de neratat pentru doamne: Secretele pe care trebuie să le ştii când oferi un parfum unui bărbat

Foto: Pinterest.com

Sfaturi extrem de importante pentru reprezentantele sexului frumos. Îţi spunem secretele pe care trebuie să le ştii neapărat atunci când oferi un parfum unui bărbat.

 

În primul rând, bărbații sunt chiar mai pretențioși decât femeile când vine vorba despre alegerea parfumului, lucru valabil și în cazul pantofilor sport sau al tricourilor. Asta și pentru că investesc în mult mai puține piese, comparativ cu doamnele, și au învățat una dintre cele mai importante reguli de stil: puțin și bun.

 

Deși apa de colonie este un produs creat în special pentru bărbați, cea mai bună alegere o reprezintă tot parfumurile. Apărută la începutul secolului 18, în Germania, și utilizată la acea vreme de toate casele regale europene, apa de colonie are o concentrație de uleiuri aromatice mai slabă, de 2-5%, și un parfum omogen, care nu conține toate notele pe care le întâlnim la apa de parfum.

Efectele stresului asupra creierului: de la îmbătrânire ”cu câțiva ani” la pierderea memoriei / STUDIU

Atenţie la alimentele pe care le consumi: Cum te influenţează cantitatea de soia

Care este cel mai NEPOTRIVIT moment pentru a lua masa de prânz atunci când vrei să slăbești

Când este indicat să oferi o apă de colonie? În situația în care beneficiarul cadoului preferă aromele proaspete, cum ar fi parfumul de citrice, și obișnuiește să folosească o cantitate mică de parfum. Ar putea fi o idee de cadou excelentă și dacă știi că te adresezi cuiva care apreciază designul.

Înainte de toate, în funcție de concentrație. Apa de parfum, adică ceea ce numim parfum în mod obișnuit, poate fi recunoscută după notația EDP înscrisă pe etichetă și are o concentrație care variază între 8 și 15% uleiuri aromatice, dar există și extracte pure, cu o concentrație foarte ridicată, acestea fiind rare și cu prețuri pe măsură.

Este copilul tău SUFICIENT de matur pentru a putea rămâne SINGUR ACASĂ?

REACȚIILE pe care le au medicamentele dacă sunt luate cu apă minerală, suc sau alte lichide

Vitamine pe stomacul gol? CUM trebuie să luăm vitaminele și suplimentele alimentare

În ceea ce privește notele caracteristice, care alcătuiesc mirosul unui parfum, este o idee bună să ne informăm în legătură cu preferințele bărbatului pentru care vrem să cumpărăm cadoul, iar dacă nu putem afla detalii care să ne lămurească, ne putem orienta în funcție de interese, pasiuni, natura profesiei și vârstă. 

Doamnele pot testa un astfel de parfum pe propria piele, la nivelul încheieturii, fără a amesteca diferite arome.

Acestea sunt fructele care te pot UCIDE: Sigur le-ai consumat

5 reguli simple pentru SLĂBIT care au rezultate întotdeauna

Cum calculezi CANTITATEA de apă pe care trebuie să o bei pe zi

Parfumul conține trei tipuri de note (de bază, de mijloc și de vârf), ele “așezându-se” cu adevărat după câteva minute, de aceea nu trebuie să ne grăbim să tragem concluzii: mai întâi, imediat după aplicare, își vor face simțită prezența notele de vârf, vom observa apoi că mirosul se modifică ușor, odată cu răspândirea notelor de mijloc, și, în sfârșit, parfumul își va arăta și notele de bază, care sunt de fapt cele mai rezistente, persistând între 5 și 10 ore, conform libertatea.ro.

În cazul parfumurilor bărbătești, notele de bază cuprind, de obicei, esențe intense, precum cele de mosc, vetiver, santal și tutun. Notele de mijloc pot fi fructate, sau obținute din condimente, iar cele de vârf, cu care facem cunoștință inițial, sunt mai proaspete, putând fi vorba despre bergamotă sau lavandă.

Comentarii: