LIFESTYLE

Kate Middleton dă din casă: Dezvăluire jenantă despre obiceiurile Prinţului William

graziadaily.co.uk

Membrii familiei regale ne demonstrează încă o dată că sunt la fel ca noi.

Prințul William și Kate Middleton și-au încheiat vizita oficială în Cipru, unde au vizitat familiile militare care vor fi departe de casă Crăciunul acesta, inaugurând astfel și centrul de recreere Oasis, potrivit elle.ro.

În timpul vizitei, Prințul William a văzut canapelele galbene din cameră și le-a zis celor prezenți să „țintă departe pizza de acestea!”. Kate i-a răspuns apoi amuzată, „Tu ești un coșmar cu asta!”.

CITEȘTE ȘI: Moştenitorii tronului britanic dezvăluie: Cum îşi petrec primul Crăciun cu trei copii

Văzând toate dotările noului centru, Prințul William și-a amintit de perioada în care era pilot al Royal Air Force și obișnuia să folosească monede speciale pentru a face apeluri de 15 minute acasă. „FaceTime face o diferență atât de mare acum”, a spus acesta.

În timpul unei plimbări, Kate a vorbit cu publicul și a dezvăluit că Prințul Louis își exersează deja salutul regal.

Informația a fost dezvăluită de Rhian Davis, care a venit alături de fiica sa de 10 săptămâni, Dorothy. El a declarat că Ducesa de Cambridge s-a oprit și a vorbit cu el despre copii. „Kate a întrebat dacă ea doarme toată noaptea și mi-a spus să Louis a început să salute”, a declarat Davis.

Kate a dezvăluit și că a încercat să le arate copiilor ei mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, cadourile aduse la Kensington Palace pentru familiile militare pentru petrecere când cei doi s-au întors de la școală și grădiniță, însă nu a reușit.

CITEȘTE ȘI: Reguli ciudate la Casa Regală Britanică: Ce NU a avut voie să facă în timpul sarcinii soţia prinţului William

Cu toate acestea, Prințul William a declarat că George se uita și după altceva. El a dezvăluit unui grup de piloți că i-a spus fiului său că va merge să vadă piloți, iar el l-a rugat: „Dacă vezi un elicopter, poți face o poză?”

Comentarii: