LIFESTYLE

Loredana îşi ţine fanii din şoc în şoc! Puritanii au sărit când au văzut ultimul videoclip al vedetei

Şi la prima vedere, chiar e şocant. La capitolul imagini, tot clipul cel nou al Loredanei Groza conţine scene cu trimitere explicită la sex, am putea spune, deşi nu există nici un frame nud. Chiar şi titlul piesei, „Sex pe canapea”, este menit să scandalizeze firile mai pudibonde…

Că Loredana a apelat mai mereu în ultima vreme, la acest gen de marketing, atrângând atenţie publicului prin ţinute mai mult decât îndrăzneţe, imagini lascive şi ipostaze provocatoare, nu e o noutate. Noutatea este piesa care, conform politicii Youtube, este interzisă minorilor. Cumva, era anunţată această melodie, având în vedere cele mai recente apariţii ale divei.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Textul piesei, în plan secund

Lori, că le place unora sau nu, chiar este o divă şi artistă care a ştie să se reinventeze. Şi în videoclipul devenit subiect de polemică şi dezbateri mediatice, Loredana este eroina. Ea este protagonista scenelor de „Sex pe canapea”, se sărută pasional, se îmbrăţişează cu bărbat care îi şi rupe dresul şi chiar dansează la bară.

De altfel, internauţii s-au împărţit în două tabere, ca şi atunci când s-a pus în discuţie faptul că Loredana ar fi abuzat de operaţii estetice şi, au spus unii, n-ar mai semăna cu… ea. Dacă unii au remarcat forma fizică a îndrăgitei cântăreţe la 50 de ani, felicitând-o că se simte bine în pielea ei, alţii au ţinut să-i amintească vârsta din buletin, cum ar fi: „Ai uitat câți ani ai? Ai 50, nu 20, revino la realitate!”.

Ceea ce e însă de precizat e că mai toată lumea vorbeşte doar despre imaginile din piesă, iar cântăreaţa este blamată. Despre mesajul piesei – unul deloc scandalos şi unde nu există deloc mesaje neortodoxe – nu vorbeşte aproape nimeni…

Comentarii: