LIFESTYLE

Mădălina Ghenea e ”istorie”: cu ce vedetă se afișează acum fotbalistul Nicolo Zaniolo

A fost exact ca-n telenovele. Idila finalului de an s-a aprins pe rețelele de socializare, dar flacăra iubirii s-a stins repede. Și asta pentru că între Nicolo Zaniolo, tânărul fotbalist al lui AS Roma, și româncă Mădălina Ghenea e o diferență de nu mai puțin de zece ani.

Dacă la început acest lucru nu părea să-i incomodeze pe protagoniști, ulterior în poveste a apărut soacra. Mama lui Zaniolo, actriță și ea, s-a arătat scandalizată că fiul ei ar putea să se cupleze cu o femeie matură și nu a ezitat să-i transmită Mădălinei că e prea bătrână pentru Nicolo.

În plus, în peisaj s-a introdus și fosta iubită a fotbalistului care a anunțat că e gravidă, iar finalul a venit cumva firesc. Dar n-a fost nicidecum unul agreabil, pentru că Mădălina a negat ulterior că ar fi fost ceva între ei.

Și a negat inclusiv schimbul siropos de mesaje pe Instagram, unde a precizat că nu a fost cu ea cea care a scris, ci managerul care-i administrează contul.

CITEȘTE ȘI: Cât de mult contează DIFERENȚA DE VÂRSTĂ în cuplu?

Ipostaze romantice cu ”feblețea” lui Neymar

Între timp, lucrurile s-au calmat, s-au uitat. Iar Zaniolo s-a îndrăgostit din nou. De data aceasta, iubita este de vârsta lui și e tot o vedetă. Chiara Nasti este o influenceriță pe val, are aproape 2 milioane de urmăritori pe care i-a atras în special cu poze în ipostaze sexy.

Ei bine, unul dintre cei mai mari fani ai Chiarei este chiar celebrul Neymar, care ar fi încercat fără succes să îi intre în grații italiencei. Care acum își declară public dragostea pentru Zaniolo.

Și odată cu pozele de cuplu urcate pe conturile celor doi amorezi, din lista de followers a lui Zaniolo a dispărut și Mădălina Ghenea, la fel și mesajele cu inimioare sau commentariile publice pe care cei doi și le lăsaseră, la un moment dat.

Comentarii: