LIFESTYLE

„Mama Natură”, ce tragedie! Fosta vedetă tv Roxana Ionescu a pierdut sarcina la 6 luni, anunţ devastator!

sursa: viva.ro

Voluptoasa asistentă tv a lui Dan Negru de la emisiunea „Ciao, Darwin!” dispăruse de ceva timp din peisajul monden autohton şi trăia cel mai frumos moment al vieţii ei: urma să devină mamă!

Astăzi însă partenerul Roxanei a făcut un anunţ-şoc: „Mama Natură” a pierdut sarcina!Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient.”, a spus Tinu Vidaicu, viitorul soţ al vedetei.

Citeşte şi: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

Cea mai tristă aniversare

Vidaicu a continuat şi a încercat să nu dea o notă dramatică pentru situaţia cumplită prin care trece Roxana Ionescu. „Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”!

După 15 ani de activitate în lumea televiziunii unde făcuse furori la emisiunea de la Antena, a spus adio reflectoarelor. După un divorţ şi alte relaţii eşuate, şi-a găsit sufletul pereche şi s-a mutat la Timișoara, din dragoste pentru logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timișorean. Fosta “Mama Natură” nu se mai grăbește să îmbrace rochia de mireasă, ci se bucură de fiecare clipă petrecută cu partenerul ei. Pentru vedeta care a împlinit recent 34 de ani, a fostVedeta a primit vestea teribilă la scurt timp după ce a împlinit 34 de ani pe 22 aprilie.

Comentarii: