LIFESTYLE

Mirabela Dauer, vorbită de rău de ziua ei: ”Posesivă, egoistă și răzbunătoare!”

A fost sărbătoare mare în muzica ușoară românească. Trei dintre vocile de excepție ale României, Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru sunt născute toate în aceeași zi, prilej de urări și de amintiri.

Mirabela Dauer, cea mai efervescentă dintre cele trei mari cântărețe, a primit musafiri de la tv, a postat pe rețelele de socializare și s-a bucurat de aniversare în casa ei de lângă București, cu piticii ei de gradină.

Însă în ciuda tuturor mesajelor frumoase și dragi, Mira a primit și un ”cadou otrăvit” din partea unui om cu care a împărțit multe momente frumoase și cu care ani buni a avut o relație extrem de apropiată. Dar care s-a rupt în urmă cu 8 ani.

Raoul, căci despre el este vorba, a fost invitat la rubrica „sosurile iuți” din emisunea „La Măruță” și a enumerat următoarele trei defecte în ceea ce o privește pe Mirabela: ”posesivă, egoistă și răzbunătoare”.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

De ce s-a certat Mira cu Raoul

Raoul și Mirabela Dauer au fost nedespărțiți mulți ani, iar cântărețul i-a compus și câteva piese Mirabelei Dauer. Ba chiar se bârfea cum că celebra cântăreață și partenerul mult mai tânăr de scenă ar ar avea de împărțit mult mai mult decât profesia și prietenia.

Însă lanțul de iubire s-a rupt în 2013 când s-a încheiat colaborarea dintre ei, iar de ziua lui Raul, la începutul anului 2014, într-un turneu în Israel, a avut loc o ceartă-monstru între ei doi. Mirabela i-ar fi reproșat lui Raul că a trădat-o pentru că a colaborat cu o altă artistă cu care a scos un album.

 

 

 

Comentarii: