LIFESTYLE

Moartea actorului Matthew Perry continuă să fie investigată de Poliție: Ce a scos la iveală raportul autopsiei

Moartea actorului Matthew Perry continuă să fie investigată de Poliție: Ce a scos la iveală raportul autopsiei. Poliția din Los Angeles și Agentia de Control al Drogurilor din SUA au deschis o anchetă privind moartea îndrăgitului actor din Friends, Matthew Perry. El a fost găsit fără suflare în octombrie 2023 din cauza efectelor acute ale anestezicului ketamină.

Moartea actorului Matthew Perry continuă să fie investigată de Poliție: Ce a scos la iveală raportul autopsiei

Potrivit publicației AP, căpitanul poliţiei din Los Angeles, Scot Williams, a confirmat că ancheta privind moartea lui Perry nu a fost niciodată închisă.

„Pe 29 octombrie 2023, a fost efectuată o autopsie a domnului Perry de către Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles. La 15 decembrie 2023, rezultatele autopsiei au indicat că domnul Perry a murit din cauza efectelor acute ale ketaminei”, se arată într-un comunicat al LAPD.

CITEȘTE ȘI: Testamentul lui Matthew Perry a fost făcut public: Ce a specificat în legătură cu copiii lui, în cazul în care ar fi avut

Totodată, pe pe baza concluziilor medicului legist, continuat ancheta privind circumstanţele morţii domnului Perry.

Actorul Matthew Perry a fost a fost găsit decedat într-o cadă cu hidromasaj în locuinţa sa din Los Angeles pe 28 octombrie. La momentul respectiv, autorităţile au declarat că nu existau indicii de crimă.

Ce a scos la iveală autopsia

Raportului de autopsie obţinut de EW, în afară de efectele ketaminelor, înecul, boala coronariană şi efectele buprenorfinei au fost, de asemenea, factori care au contribuit la moartea lui Perry. Buprenorfina este un medicament eliberat pe bază de prescripţie medicală care este folosit pentru a trata tulburările legate de consumul de opioide.

Potrivit anchetatorilor, raportul a mai dezvăluit că Perry fusese supus unei terapii de infuzie cu ketamină, despre care se spune că ajută în cazul depresiei, anxietăţii, PTSD, problemelor cu drogurile şi alcoolul, durerii cronice şi altele.

Cu toate acestea, autopsia a precizat că ketamina din organismul său nu ar fi provenit de la ultima şedinţă de tratament, care a avut loc cu aproximativ o săptămână şi jumătate înainte de moartea sa.

Autopsia a constatat că moartea lui Perry a fost cauzată de o „cale necunoscută de administrare a drogului”, iar „principalele efecte letale au fost cauzate de suprastimularea cardiovasculară şi depresia respiratorie”.

Matthew Perry a fost cunoscut mai ales pentru rolul sarcasticului, dar drăguţului Chandler Bing din serialul Friends de pe NBC, un serial care a devenit un fenomen cultural după premiera din 1994 şi care s-a întins pe durata a 10 sezoane.

CITEȘTE ȘI: Actorul de la Hollywood care a rupt prietenia cu Harry și Meghan, deși a fost prezent la nunta lor: Acesta face parte dintr-o listă lungă de celebrități care s-au răcit de celebrul cuplu

Timp de un deceniu, Perry a împărţit ecranul cu colegii săi de sitcom Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

În 2022, Perry a publicat un volum de memorii, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, în care a discutat despre suprapunerea dintre cariera sa şi luptele sale cu dependenţa.

Comentarii: