NUTRITIE

Niciodată ceapa nu a fost atât de gustoasă! Cum se gătesc inelele de ceapă în crustă de pesmet

seriouseats.com

Ceapa este una dintre cele mai apreciate şi mai folosite legume în orice bucătărie. Pe lângă întrebuinţarea ei în supe, aceasta poate fi preparată într-un mod inedit: prăjită în pesmet şi parmezan.

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă făină
  • 1 lingură condimente
  • 1/2 căni pesmet
  • 1/2 cană parmezan ras
  • 2 cepe, tăiate felii
  • 2 ouă, bătute

CITEȘTE ȘI: Remediu naturist: Ceaiul de ceapă, ideal împotriva tusei și a altor afecțiuni

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 200 C. Adăugaţi hârtie de copt în tavă. Într-un castron mare se combină făina şi condimentele, iar în altul pesmet şi parmezan, recomandă adevarul.ro. Daţi ceapa prin amestecul de făină, scufundaţi-o în ou, apoi daţi putin amestecul prin pesmet. Aşezaţi pe foaia de copt şi daţi la cuptor aproximativ 20-25 de minute.

CITEȘTE ȘI: Ideală alături de grătar sau burger: Rețeta de ceapă roșie murată

Comentarii: