LIFESTYLE

Nu a fost fake news! Columbienii chiar au confundat-o pe Maia Morgenstern cu Fecioara Maria… Reacţia incredibilă a marii noastre actriţe

Când a apărut pentru prima dată această informaţie mi s-a părut o mică glumă. Apoi, mărturisesc că, precum mulţi dintre oamenii de presă, am crezut că e un fake news şi am încercat să o ignor.

Până când am citit în Libertatea vorbele românului care văzuse cu ochii lui cum credincioşii se rugau la icoana… Maiei Morgenstern, crezând că e Fecioara Maria.

Citeşte şi: A cheltuit o AVERE pe zeci de intervenţii estetice pentru a arăta ca Melania Trump. Iată rezultatul!

Catedrala Montserrat are tablouri cu actriţa româncă

Directorul Festivalului de Teatru de la Sibiu, Constantin Chiriac, este cel care a împărtăşit lumii această poveste pe care chiar el a trăit-o la Bogota, capitala Columbiei.

Am dorit să vedem una dintre cele mai interesante catedrale, care este pe vârful unui munte, o catedrală catolică. Și acolo, alături de icoanele uriașe care erau în biserică, unde era locul de rugăciune și unde se aprindeau lumânările, erau portretele uriașe ale Maiei Morgenstern din filmul în care a interpretat-o pe Maria”, a povestit Chiriac, şocat oarecum de ceea ce a văzut acolo.

Însă şocul cel mai mare vine din partea îndrăgitei artiste. Care spune că ştia despre asta de ani buni.

De multă vreme cunoşteam lucrul ăsta, dar nu se cuvenea să spun eu…”, mărturiseşte Maia Morgenstern tot pentru Libertatea.

Citeşte şi: DE CE ”Femeia-vampir”a Transilvaniei a scăpat de EȘAFOD. Relatarea neașteptată a istoricilor

Maia Morgenstern, rol memorabil în controversatul film al lui Mel Gibson

Confuzia incredibilă pe care columbienii o fac între portretul actriţei şi icoana Fecioarei Maria îşi are originea în faptul că Maia a interpretat rolul Maicii Domnului în controversata peliculă „Patimile lui Hristos”, regizată de Mel Gibson.

După momentul apariţiei, cei mai mulţi critici s-au arătat şocaţi de scenele de violenţă prezentate de acest film. Durerea a fost reprezentată, au susţinut ei, într-un mod suprarealist, şi crucificarea, deşi înfăţişată în detaliu, nu a fost reconstituită conform scenelor biblice. S-au legat inclusiv de faptul că Maia Morgenstern, actriţa distribuită în rolul Preasfintei Născătoare, este de origine evreică!

Am fost fericită, am fost bucuroasă, am fost impresionată, am fost mândră să particip la acest film…şi aşa cum am ştiut de atunci, acest film a avut un impact foarte mare.”, a mai spus Maia Morgenstern, care a completat, referindu-se la cei care se roagă la portretul ei.

Faptul că a impresionat şi impresionează atât de mulţi oameni chipul meu sau felul meu de a mă apropia de personaj, e un semn important pentru mine, mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioşează”, a încheiat actriţa.

Comentarii: