LIFESTYLE

O vedem mereu cu zambetul pe buze, dar este cu adevărat fericită? Dezvăluirile făcute de mama Deliei

Delia are toate motivele din lume să fie fericită: este o artistă care se vinde bine, are show-uri tv, notorietate, și o căsnicie model cu Răzvan Munteanu. Și totuși, e ceva ce lipsește din peisaj, iar Delia a fost întrebată despre asta de multe ori. Desigur că lumea s-a întrebat de ce anume artista, care nu mai e o puștoaică, nu devine mamă în condițiile în care iubește la nebunie copiii, fiind mătușa ideală pentru copiii sorei ei.

Când prietenii virtuali au tot pistonat-o cu întrebarea când face și ea un copil, artista le-a spus în comentarii oamenilor că ar fi bine să se abțină de la astfel de întrebări, pentru că s-ar putea să rănească.

„Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îţi dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoţii mei şi îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aş putea, aş lua cu linguriţa doar partea frumoasă din viaţă şi i-aş da-o copilului meu, dar ştiu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viaţă curată într-o lume care nu e aşa. Cumva, aş crea încă o problemă Universului”, a fost un alt răspuns dat de Delia Matache.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Delia, probleme medicale?

Dar dacă artista a vrut să lase impresia că i-ar fi teamă să dea naștere unui copil, mama ei vine cu o altă variantă. Gina Matache a povestit la un moment dat lucruri care au șocat.

Mai exact, mama Deliei a lăsat să se înțeleagă că de fapt fiica ei ar avea ceva probleme care o împiedică să rămână însărcinată.

„În tinerețe, rămâneam însărcinată și dacă beam apă… Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a spus Gina Matache la un post de televiziune.

 

 

 

Comentarii: