LIFESTYLE

Olăroiu, cel mai vizionat român world wide! Declarație-șoc despre numirea lui la națională

Cosmin Olăroiu este antrenorul român al momentului. Și asta după ce a câștigat un titlu de campion al Chinei cu cei de la Jiangsu Suning. În plus, spunea Dan Negru, numitul rege al audiențelor tv, că Olăroiu este acum adevăratul rege.

„Cosmin Olaroiu a devenit cel mai urmărit român difuzat vreodată la televizor, finala SuperLigii Chineze câștigată de echipa lui Oli a adunat peste juma’ de miliard de telespectatori doar in China dar meciul a fost preluat de multe alte țări din lume , „Premier Sports” de ex l-a dat in Anglia. Oli e regele audientelor world wide!”, a scris vedeta tv pe pagina lui.

În contextul rezultatelor slabe și a situației existente la națională, cu un antrenor tânăr, neexperimentat pe bancă, numele lui Oli este vechiculat ca viitor selecționer.

„Cred că ştie Răzvan Burleanu numărul meu, dar la ce ar folosi? Cred că echipa naţională, aşa cum am mai spus când am vorbit cu conducătorii Federaţiei, are nevoie de oameni tineri, care să vină cu determinare, cu ambiţia de a reuşi. Echipa naţională are nevoie de o reconstrucţie, de entuziasm, de ambiţie. Iar astea vin de la cineva tânăr.

Nu ştiu dacă sunt bătrân, dar nu ştiu dacă am răbdare. Nu-mi place să pierd. Sunt oameni care au această răbdare, care sunt perseverenţi, spre deosebire de mine, care nu mai am răbdare! Îmi doresc să fac ceva acum.”, a fost reacția lui Olăroiu la Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

”Sportul nu e o prioritate la noi!”

De altfel, Olăroiu nu s-a sfiit să pună degetul pe rană. ”Cred că acum fotbalul românesc are nevoie de altceva decât un antrenor. Antrenor are şi e unul bun. Să vin eu în locul lui Mirel? Dacă vreodată se va ivi posibilitatea, voi antrena cu cea mai mare plăcere. Dar, repet, cred că nu antrenorul e problema naţionalei României.

După părerea mea, cred că sportul în România nu e o prioritate. Cred că politicienii, oamenii din România au nevoie de sport. De unde să aibă resurse sportul românesc? Nu mai suntem ceea ce am fost, dar avem impresia că suntem. Cerem să fim la fel, dar pe ce bază? „, a mai spus antrenorul cu care Steaua a jucat o semifinală de Cupa Uefa și a intrat în grupele Ligii Campionilor.

 

 

 

Comentarii: