LIFESTYLE

Până la divorț, Ioana și Ilie Năstase au mers împreună la biserică! Iată poza

Chiar înainte să înceapă, propriu-zis, divorțul de a cincea soție, Ilie Năstase a ajuns cu ea la… biserică. Ioana și Ilie Năstase au botezat un băiețel, în Crucea de Jos, la Constanța, așa cum a dorit soția tenismanului încă de când lucrurile nu se stricaseră așa grav între ei.

Ilie a apărut în fața preotului cu un sacou roz și pantaloni albi, în timp ce Ioana a purtat o fustă elegantă, de culoare ocru. Zâmbesc în fotografii, par o familiei, nicidecum un cuplu care se îndreaptă cu pași repezi de o despărțire. Să fi reușit Năstase să o convingă să-i mai dea o șansă?

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Divorțează fiindcă devenise violent verbal

Cum am ieșit din starea de urgență, Ioana l-a chemat pe Ilie Năstase la notar, ca să semneze divorțul. Doar că legendarul sportiv nu a venit, așa că mult mai tânăra nevastă a trimis avocatul să depună solicitarea de divorț la judecătoria Constanța. Reacția lui Ilie a fost să nu creadă inițial, iar mai apoi, să-i transmită că nici la tribunal nu va veni.

„Da, este adevărat, astăzi (n.r. -ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic.

Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni. Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a spus Ioana pentru Click!.

Apropiații soției lui Năstase susțin că deși fostul senator încearcă să o recucerească, Ioana e hotărâtă. Pe timpul izolării, cât au locuit împreună, Ilie ar fi greșit grav, spun ei, ajungând să devină violent verbal, ceea ce a dus la separare, ei nemailocuind sub același acoperiș.

 

 

 

Comentarii: