LIFESTYLE

Pe asta nu i-au prezis-o astrele! Cum se simte Nety Sandu de când a luat coronavirus

Când a dispărut de la tv Neti Sandu, dacă nu cel mai cunoscut astrolog din România, cu siguranță cel mai popular, lumea s-a luat de gânduri imediat. Și cârcotașii au adulmecat corect: celebra horoscopistă de la Pro TV are noul tip de coronavirus de câteva zile, acesta fiind motivul pentru care în ultima perioadă nu a mai prezentat previziunile astrologice.

Luni, 17 noiembrie, colegii de la Pro TV au prezentat un colaj cu imagini și voce, fără ca vedeta să fie prezentă în vreun fel. Și nici reprezentații postului nu au făcut nicio declarație pe tema virusului din China.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

”Concediu medical de ziua mea!”

Dar dacă șefii ei nu au făcut nicio precizare, Neti Sandu a ieșit ea și a anunțat ceea ce i s-a întâmplat. „Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică.

Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine.

Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere.
Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație”, a spus Neti Sandu pentru protv.ro.

 

 

 

 

Comentarii: