LIFESTYLE

Pepe a avut dreptate? Raluca Pastramă a pus și a șters poza cu noul iubit

Sau poate vechiul iubit, nu-i așa? Pentru că dacă ne amintim bine, Pepe a repetat mereu că Raluca a fost cea care și-a dorit divorțul. Iar mai apoi, când lucrurile au degenerat între ei și fosta soție l-a dus la tribunal ca să ceară ordin de protecție, Pepe a ieșit și a dezvăluit faptul că ar avea dovezi că nevasta îi pune coarne.

Ei bine, ca prin farmec, situația s-a calmat, divorțul s-a produs la notar, iar mai apoi, și-au împărțit averea fără circ, fără scandal, ba chiar au mai petrecut împreună diverse evenimente.

Și în urmă cu câteva săptămâni, a explodat și prima bombă, Pepe asumându-și relația cu Yasmin Ody, model și make-up artist. Iar Raluca se pare că doar atât a așteptat

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

”Iubirea mea!”

Raluca a scăpat, cel mai probabil cu bună știință, o poză pe rețelele de socializare. E o fotografie în care e îmbrățișată și se sărută pasional cu un bărbat.

Nu orice fel de bărbat. Chiar dacă i-a acoperit fața cu un sticker, fosta nevastă a lui Pepe l-a identificat în descrierea care a însoțit poza: „Iubirea mea”, ceea ce e clar că relația este avansată și nu s-a întâmplat de ieri pe azi.

Totuși, la scurt timp după ce a urcat poza pe Instagram, Raluca a șters-o, semn că nu e totuși sigură că vrea să-și asume deja povestea.

 

 

Comentarii: