LIFESTYLE

Pepe a riscat și a plătit. Artistul a ieșit să ia lumină de Înviere, dar a luat și… amendă

Când voluntarii au împărțit lumină, Pepe a ratat momentul, ocupat fiind să-și sărbătorească soția, pe Raluca. Așa că după slujba de Înviere, locuind lângă biserică, a ieșit să ia lumină. Doar că a omis un amănunt capital, și anume declarația pe propria răspundere. Care însă nu i-ar fi fost de niciun folos oricum, pentru că era trecut de ora 22, iar circulația este interzisă, cu excepțiile de rigoare, desigur.

În cazul lui Pepe, era limpede că urgența era reprezentată de Lumina Sfântă, artistul ieșind din casă în ținută lejeră, papuci, fără mască, fără mănuși, fiind foarte clar că nu avea altă destinație decât biserica de lângă casă. ”Libertatea” scrie că Pepe le-a sărit în ochi imediat polițiștilor care asigurau perimetrul din jurul bisericii.

CITEȘTE ȘI: Ce e bine să faceți în prima zi de Paște. Care sunt obiceiurile păstrate din strămoși

Surprins de fotoreporteri

De altfel, solistul le-a sărit în ochi tuturor. Fotoreporterul Libertatea l-a imortalizat pe Pepe chiar în momentul în care era în discuție cu unul dintre angajații Poliției Capitalei.

Iar dacă Pepe a refuzat să spune ceva despre incident, polițistul care l-a amendat a recunoscut că l-a pedepsit pe cântăreț. Dar după ce i-a întocmit procesul-verbal, i-a oferit și Lumină de la lumânarea pe care o avea.

 

 

Comentarii: