LIFESTYLE

Prințul Harry, convocat de urgență de regina Elisabeta la o întrunire! Ce se va întâmpla cu Meg și Harry după anunțul șocant

FOTO shutterstock

Regina Elisabeta pare că a fost luată prin surprindere de anunțul făcut de prințul Harry și soția lui, Meghan Markle. Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi consoarta lui, fosta actriță Meghan Markle, acum ducesă de Sussex, au anunţat că renunţă la îndatoririle regale, gestul șocant fiind interpretat de toată lumea cum că ducii de Sussex ar vrea să iasă complet din familia regală britanică.

În postarea lor făcută pe contul de Instagram Sussex Royal şi pe site-ul Sussexroyal.com, Harry și Meg și-au anunțat prietenii virtuali că vor să fie independenţi din punct de vedere financiar. A fost un șoc pentru familia regală, iar din acest motiv, regina Elisabeta a II-a a convocat pentru luni, 13 ianuarie, o întâlnire de urgenţă, la reședința Sandringham din Norfolk, întrunire la care au fost chemați prinţul Charles (71 de ani), William (37 de ani) și Harry (35 de ani).

Întâlnirea va fi prilej pentru discutarea propunerilor rezultate din consultările dintre oficialii de la Buckingham, Clarence House şi Kensington şi reprezentanţii guvernelor Marii Britanii şi Canadei privind viitoarele roluri ale lui Harry şi Meghan.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Meghan va asista la discuție prin videoconferință

Dacă Harry este momentan la palatul Windsor, Meghan Markle a părăsit deja Marea Britanie de joi, când a plecat în Canada ca să stea cu fiul lor, Archie. Totuși, tabloidele din Albion susțin că și ea va participa la discuţie prin telefon sau videoconferință.

Se pare că intențiile cuplului încă roial au fost gândite îndelung și planurile sunt deja făcute. Meg și Harry au înregistrat deja ca marcă peste 100 de elemente pentru brandul lor Sussex Royal, care ar avea legătură cu fundaţia lor caritabilă. Se vorbește că în spatele deciziei lor au stat și sfaturile oferite de fostul cuplu de la Casa Albă Barack şi Michelle Obama, care conduce o fundaţia caritabilă de succes.

De altfel, o altă sursă care le va asigura traiul ar fi moștenirea lăsată lui Harry de mama lui, regretata prințesă Diana, estimată la 20 de milioane de lire sterline, iar Regina Elisabeta a doua i-a asigurat în trecut un fond de aproximativ șapte milioane de lire sterline.

 

Comentarii: