LIFESTYLE

Reacția oficială a reginei Elisabeta la acuzațiile de rasism insinuate de Meghan

Foto:

Interviul oferit de Meghan Markle și prințul Harry pentru ”Oprah Show” continuă să facă valuri. Și cum era și firesc, reacția oficială a Casei Regale a Marii Britanii nu a întârziat să apară.

Într-un scurt comunicat, Regina Elisabeta a II-a şi-a declarat sprijinul pentru Meghan Markle, pentru prinţul Harry şi pentru copilul acestora, despre care spune că fac în continuare parte din Familia Regală.

În plus, regina Elisabeta a II-a a anunţat că va analiza şi acuzaţia de rasism, dar va face acest lucru nu în public, ci în familie.
”Întreaga familie este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan. Problemele ridicate, în special cea a rasismului, sunt îngrijotăroare.

Deşi unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios şi familia le va discuta în privat. Harry, Meghan şi Archie vor fi mereu membrii foarte dragi ai familiei”, este comunicatul oficial al Casei Regale a Marii Britanii.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Serena Williams, mesaj de susținere pentru prietena ei

”Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăieşte viaţa şi oferă un exemplu de empatie şi compasiune. Mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă cu adevărat să fii nobil. Cuvintele ei arată ilustrează durerea şi cruzimea pe care le-a trăit.

Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul folosite de insituţiile media pentru a defăima femeile şi persoanele de culoare şi încercarea lor de a ne minimiza, de a ne distruge şi de a ne demoniza. Avem obligaţia să condamnăm zvonurile nefondate din presa tabloidă. Consecinţele opresiunii sistematice asupra sănătăţii mintale sunt devastatoare şi adesea letale.

Vreau ca fiica lui Meghan, fiica mea şi fiica ta să trăiască într-o societate condusă de respect. Amintiţi-vă că esenţa spiritului este reprezentată de dragoste, bucurie, pace, suferinţă, bunătate, generozitate, credinţă, blândeţe şi autocontrol. Nu există nicio lege împotriva acestor lucruri”, a fost mesajul postat de Serena Williams pe reţelele de socializare.

 

 

 

Comentarii: